Miért rosszabb a helyzet az antibiotikum szedése miatt?
kaptam hüvelyi bacira Antibiotikumot amire érzékeny,most szedtem be az utolsót de a hüvelyváladékom több lett.kicsit viszket,tudom erre mindeki rávágja hogy elgombásodtam ,de nekem tuti nincs gombám ,már néhányszor szedtem Ab-t a bacira de soha nem tenyészett ki gomba és mindig éreztem néha azt az enyhe viszketést.
scak ez olyan rossz hogy az ember azt hiszi hogy a gyógyszertől csak jobb lesz nem is lesz már olyan folyása,de még több is lett:((( azt mondja a doktor úr hogy nem kell hüvelylfóra visszaállító kúp.most mit csináljak,várja pár napot még?? hátha visszaáll minden? annyira utállllooomm,
Az antibiotikum kiírtja a normális, egészséges baktériumrendszereket, aminek hüvelyi tünetei is lehetnek. Nem vagy feltétlenül gombás, csak a rossz mikroorganizmusok kerekedtek most felül.
Szedj probiotikumot és én a kúpot is elkezdeném használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!