Sárgás folyásom van tegnap óta. Arra gondoltam, hogy hüvelygomba miatt van, bekentem Canesten krémmel. Sokkal rosszabb lett, most úgy ég. Wááá. Ha nem hüvelygomba, akkor szerintetek miért van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 14:45
1/6 anonim válasza:
Egy bizonyos mértékig természetes a folyás, viszont ha többnek érzed, kellemetlen szaga van, viszketsz tőle, akkor van probléma. Szerintem inkább menj el nőgyógyászhoz, majd ő megmondja, hogy egyáltalán van e vmi gond.
2/6 anonim válasza:
Ezt ennyiből nem lehet megmondani, keress fel egy nőgyógyászt. Lehet bakteriális fertőzés is, amire nem használ a Canesten.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem viszket, nem kellemetlen szagú. A bakteriális fertőzésnek is vannak ilyen tünetei, nem? Nem tudom mi lehet, elmegyek nődokihoz jövő héten. Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 9. 15:23
4/6 anonim válasza:
ha rákented a canestent és attólmeg elkezdett szúrni és csípni akkor elég nagy valószínűséggel vmilyen hámsérülésed van...és azért csípett a krém. a folyásod meg a hámsérüléstől lehet. ha télleg az van, akkor az meggyógyult volna 3-4-5 nap alatt magától. így most nemtom mennyire tett neki jót a canesten:S
5/6 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni, de pont ez a probléma ezzel a Canestennel komolyan mondom én is nő vagyok, de ahány ilyen kérdés van a folyásról az már beteges és utána mindenki rögtön gombára meg fertőzésre gyanakodik és már rohan is Canestent venni utána meg tönkreteszi a saját egészségét! Én is beleestem ilyen hibába, h jaj sok folyás most tuti baj van meg bla bla, de mégse váltottam ki magamnak gomba elleni szert mikor nem is biztos, h az van! Elmentem nődokihoz ő megnyugtatott, h nincs baj szóval én csak jó tanácsként mondanám, h azért mert van egy kicsivel eltérőbb folyásunk nem kell rögtön gombára gyanakodni és SOHA nem kenném be magam olyan krémmel, amit én csak úgy kitalálok magamnak, h ez a bajom kezelem magam! Tudom kedves kérdező, h elmész orvoshoz jól is teszed csak szerintem beteges, hogy a nők magukat akarják gyógyítgatni azért nem hiába tanult az a nőgyógyász nem???????
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Megértelek, azért tanult a nődoki, hogy hozzá forduljunk, ha valami gond van. Van más, sokkal komolyabb bajom is és sajnos nem sok időm van állandóan orvoshoz rohangálni...
2010. ápr. 10. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!