Miért nem jön meg, elmondjam a páromnak? Lehetek terhes?
A párommal szeptember 30-án voltam utoljára, és októberben rendesen megjött a havim.Ennek ellenére ekkor is csináltam egy tesztet és negatív lett. De utána egyáltalán nem jött meg.
5 terhességi tesztet csináltam az elmúlt 2 hétben különböző napszakban és mind negatív lett.
Orvoshoz az elkövetkezendő 3 hétben nem tudok menni, mert szabadságon van.
már feltetted ezt a kérdést nem?
ott is megirtuk h menj orvoshoz.
több terhességi tesztre meg ne költs.
egy is kimutatja ha terhes vagy.
Én is orvoshoz fordulnék, ha kell akkor másikhoz. Nem várnám meg, míg letelik az enyém szabadsága, hisz az nagyon sok idő.
Én is októberben menstruáltam utoljára, nem mos volt, szóval elhiszem, hogy ideges vagy. :)
Azért a tesztednek pozitívnak kellene lennie, ha terhes vagy. Más állhat a háttérben.
Ha 5 terhességi teszt is negatív,akkor szinte nincs esélye a terhességnek vagy legalábbis nagyon minimális!
Rengeteg oka lehet annak ha késik.
-hormonzavar
-stressz és idegesség
-fiatal vagy és nem teljesen szabályos még
-esetleg,daganat
-ciszta
-ha hosszabb ideig beteg voltál,gyógyszereket szedtél...stb!
Mindenképpen doki!Ha az orvos szabadságon van,akkor kell hogy legyen "helyettesítés",ha nincs akkor SZTK.Vagy áldozz 5-6000Ft-ot magánorvosra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!