Mi késztethet egy egészséges lelkületű férfi orvostan hallgatót, hogy a nőgyógyászatot válassza?
Ha ez megnyugtat: én személy szerint olyan lányhoz sem mennék, akit ismerek.
Sőt, sokan az apjukhoz sem mennének el, ha nőgyógyász lenne, pedig ő aztán biztos nem "úgy" néz rájuk.
Nem azért nem megyek hozzájuk, mert fiúk, hanem azért, mert ismerem őket.
Egyébként voltam már férfi és női orvosnál is, nem volt különbség.
Amúgy van olyan, akit nem zavar, ha olyanhoz megy, akit ismer. Pl. mikor nőgyógyászaton voltam gyakorlaton, az egyik szülésznő éppen azon gondolkodott, hogy melyik "kollégájához" menjen el vizsgálatra.
Nem értem miért forgatjátok ki azt, amit írok.
Egy szóval sem mondtam azt, hogy mindenkinek férfihoz kellene járni, vagy hogy ne menjetek nőhöz vagy akármi.
Csak kicsit szerintem túlzásba viszitek a marhaságot. Ti mindenbe csak a rosszat látjátok.
Egy férfi orvos szerintetek nem lehet megértő, nem lehet jó orvos, egészen biztosan csak azért ment szülésznek, mert pinát akar látni.
Meg ez az összeesküvés elmélet, hogy az orvostanhallgatók pontozzák le a válaszaitokat, kicsit már paranoid sztem.
Mellékesen megjegyzem, amikor először nőgyógyászhoz mentem én is nőt választottam.
Azért, mert úgy gondoltam, hogy előtte könnyebb levetkőzni, mint egy vadidegen férfi előtt.
De az soha eszembe nem jutott, hogy a férfi orvos csak azért ment annak, mert fiatal lányok punikáját akarja nézegetni és este arra akar maszturbálni...
Nem volt semmi gond a nővel, de aztán áttértem egy férfi dokihoz, mert őt SZAKMAILAG jobbnak találtam.
És egyébként pont azóta vagyok kevésbé szégyenlős, mióta orvosira járok.
Régen már attól kivert a víz, ha az orvos előtt a pólót le kellett vennem.
De mióta egyetemre járok és betegekkel foglalkozok, rájöttem, hogy az orvos magasról tesz arra, hogy hogy nézek ki.
Azóta semmi ilyen gondom nincs. Olyan orvosnál is voltam már sürgős esetben, akinél előtte sohasem. Sőt, még az urológusnál is hagytam (aki szintén férfi), hogy a hüvelyemből vegyen kenetet, hiába nem nőgyógyász, mert tudom, hogy a dolgát végzi és kész.
A kérdésre pedig csak leírtam a gondolataim (hogy szerintem miért érdekes a nőgyógyászat, hiszen másokat is - akár fiúkat is - motiválhat ugyan ez).
Erre letámadtak, hogy biztos én is fiú vagyok:D
Nevetséges:)
Igen, arról már volt itt polémia, hogy apjához, anyjához stb mennének e vizsgálatra és úgy tünt, hogy a nagy többség nem menne apjához, fiú testvéréhez sem, de anyukájához, nővéréhez igen. Másod unokatestvér már általában nem akadály.
Hát nekem bizony még az is az lenne...
Nagyon nem jól érezném magam, ha más szituban találkoznánk
nem csak a rendelőben.
"És egyébként pont azóta vagyok kevésbé szégyenlős, mióta orvosira járok.
Régen már attól kivert a víz, ha az orvos előtt a pólót le kellett vennem. "
Na igen, de a nők elég nagy része nem az orvosira jár!!!
Ezt kellene megérteni!
Jó, szerintem hagyjuk. Marhára nem fogod fel, hogy miről beszélek.
Olvasd már el a kérdést.
Majd olvasd el a legelső, hosszú válaszom.
K.vára nem a szégyenlősségről meg az anyámkínjáról volt szó. Hanem arról, hogy miért megy egy fiú nőgyógyásznak. Én arra válaszoltam teljesen normálisan, ti meg már a szégyenlősségnél lyukadtatok ki.
Senkit nem beszéltem le arról, hogy nőhöz menjen. Írtam, hogy én is ahhoz mentem először. Egyébként is mindenkinek a saját döntése.
Csak az nem tetszik, hogy úgy beszéltek a férfi orvosokról, mintha az összes vmi senkiházi szemét köcsög lenne, aki csak puncit akar látni.
Ennyi. Ha nem tudsz érdemben a válaszaimra reagálni, akkor nincs értelme a vitának.
Utolsó: Nagyon szépen köszönöm:)
Örülök, hogy valaki azért érti, hogy miről is beszélek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!