Egy 90 Kg-s,25-30 év körüli, egészséges férfi mennyi ideig birná ki étel nélkül?
Figyelt kérdés
Tudom volt ehhez hasonló kérdés de én konkrétumot akarok.2011. febr. 22. 13:11
1/5 anonim válasza:
Egy hét múlva már rosszul érezné magát, egy hónap múlva csak feküdni tudna, és legkésöbb 3 hónap múlva meghal.
2/5 anonim válasza:
Fenéket, nehogymár 3 hónapig kibírja kaja nélkül, ez baromság, már elnézést.
Max 1-másfél hónap.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is, olvastam én is h 3 hónap de szerintem erre csak 1 millio emberből egy ha képes, aki egész életébe koplaltan nőtt fel.
De egy normális ember, aki naponta háromszor étkezik az nem birná ki.
2011. febr. 22. 15:19
4/5 anonim válasza:
Meg hát ha már menni sem bír, csak feküdni, hogy iszik? Valaki odaviszi neki? :-DD
Fenéket, ha már nem bír lábra állni, onnantól csak 1 hete van.
5/5 anonim válasza:
páromnak elég lenne mondani,hogy akkor nincs kaja 1 hétig,csak víz,rögtön éhes lenne,2 órán belül ágynak dőlne,és produkálná az éhhalál minden tünetét...:D
egyébként csak vízzel max 3-4 hét olyannak aki rendesen eszik egyébként...egy éhezőnek 2 hónap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!