Mi késztethet egy egészséges lelkületű férfi orvostan hallgatót, hogy a nőgyógyászatot válassza?
"Nézzétek meg a pontozást is, micsoda harcot folytatnak!!"
Persze, biztos tele van az oldal nőgyógyászokkal.
Ne fárassz már...
Talán nem nőgyógyászokkal, hanem orvostanhalgatókkal!!
Azok küszködnek ily lelkesesen!
133
Hát te tiszta lökött vagy!! (vagy orvostan hallgató?..)
Igen, orvostanhallgató. Még mindig. És lány!!!!!!!!!
Akár meg is köszönhetném hogy ennyire lehúzod a férfi nőgyógyászokat, hiszen csak nekem teszel jót, de egyszerűen nevetséges dolgokat írsz.
Na de látod? A kérdező mégis csak jól írta
ráérzett hogy te is és még ketten hárman igencsak "küzködtök" itt!"
Akkor ezt miért írtad?:
"Nézzétek meg a pontozást is, micsoda harcot folytatnak!!"
Persze, biztos tele van az oldal nőgyógyászokkal.
Ne fárassz már..."
Inkább tanuljatok és készüljetek a "rezidens" életre!
19:14
szia orvostanhallgató!
már régóta szerettem volna megkérdezni egy nőgyógyászhallgató lánytól, hogy gyakorlatoznak rajtatok a fiú hallgatók? vagy nem... inkább idegen klinikai nőkön?
Ezt te most komolyan kérded? Nem gyakorolnak rajtunk. Ahogy mi sem gyakoroljuk rajtuk a prosztatavizsgálatot.
De természetesen ha az ember olyan klinikára megy, ahol oktatás folyik, akkor tulajdonképpen beleegyezik abba, hogy orvostanhallgatók "tanuljanak" rajta.
Így értelemszerűen ha terhes lennék, vagy csak szimplán vizsgálatra mennék oktatókórházba, akkor benne lenne a pakliban hogy orvostanhallgatók is nézni fogják.
Egyébként a pontos szabályozást nem tudom, de úgy emlékszem a nőgyógyászat (vagy csak a szülés, nem emlékszem már) ilyen szempontból kivételes. Talán meg lehet tagadni oktatókórházban is a hallgatók jelenlétét.
De tényleg nem vagyok benne biztos, utána kell nézni, ha vkit nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!