Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi késztethet egy egészséges...

Mi késztethet egy egészséges lelkületű férfi orvostan hallgatót, hogy a nőgyógyászatot válassza?

Figyelt kérdés
A női test iránti felfokozott érdeklődés, és/vagy a pénz, hiszen talán ez a legpénzesebb szakma?
2011. nov. 15. 10:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/153 anonim ***** válasza:

tegnap 20:37

"Ezért aztán az összes ffi nődokki perverz disznó. Ugyan már..."

Ezt hol olvastad?.....

2011. nov. 16. 10:41
 92/153 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező,mi az,hogy meghagyni a nőknek ezt az ágazatot? tudtommal nincsen diszkrimináció,abból lesz nőgyógyász aki sikeresen elvégzi a tanulmánait ,és letölti a gyakrolatát,akár férfi akár nő.Értem,hogy te agyérgörcsöt kapsz a férfi nőgyógyásztól ,de nem kell hisztizni,hülyeségeket beszélni meg méginkább nem,szabad orvosválasztás van,ahhoz mész akihez akarsz!

Személy szerint az én nőgyógyászom férfi,és teljesen elégedett vagyok vele.Nem akarok nőhöz menni,nekem az lenne a kellemetlenebb,mégsem vetek követ a medikákra,hogy ezt miért nem hagyod meg a férfiaknak.

Egyébként meg hírnevet valaki a szaktudásával,tekintélyével,profizmuásval szerezhet.Nem azt a világot éljük már,mikor a férfiak kiszoritják a nőket a munkaerőpiacról.Az egészslgügyben meg végképp nem,az orvosaink folyamatosan külföldre vándorolnak.

A fóbiáidról nem az férfi orvosok tehetnek,már ne haragudj.

2011. nov. 16. 14:06
 93/153 anonim ***** válasza:

Az meg,hogy valaki azért nem megy szűrésekre,mert nincs női orvos egyszerűen nem igaz. Ha valaki szeretne nőhöz menni,akkor talál is,ezt garantálom,azért nem olyan ritka,mint a fehér holló.

Eleve azzal,hogy elmész szürővizsgálatra nem másnak teszel szievsséget,hanem a saját egészséged érdekében kellene ,hogy elmenjél.Elég gyerekes azért kihagyni,mert kellemetlen a vizsgálat.Én is járok,nem a legkellemesebb élmény de hamar megvan,és fontos.ha csak női orvos lenne a közelemben,ahhoz is eljárnék ha valami bajom van.Hány éves vagy te?

Egy másik hozzászólonak,fogalmam sincs már hánykor irta az urológusos hasonlatot,képzeld én egészségügyis vagyok és állt már előttem,sőt fogdostam is jóképű,izmos,adonisz stb férfiakat,és semmilyen mocskos fantázia nem jut eszembe a kezelés közben,mivel arra koncnetrálok,hogy mindent jól végezzek.De mire elkezdtem dolgozni,a gyakorlatokon egyébként is szerez az ember már annyi rutint,hogy nem pirul el a meztelenség láttán.Az meg,hogy otthon a párjával mit cisnál az ember meztelenül,tteljesen más szituáció,és a tévhitekkel ellentétben nem fog a munkája miatt snekinek unalmassá válni a férje/felesége meztelenül.De picit úgy érzem,hogy van aki ezt nem tudja felfogni kivülállóként.

2011. nov. 16. 14:13
 94/153 anonim ***** válasza:
6%

14:06

"tudtommal nincsen diszkrimináció,abból lesz nőgyógyász aki sikeresen elvégzi a tanulmánait ,és letölti a gyakrolatát,akár férfi akár nő"

Szerintem csak abból lesz nőgyógyász aki azt választja huszonegynéhány évesen....senkit nem kényszeritenek erre... vagy rosszul tudom?....?

Milyen diszkriminációról beszélsz????

Fóbiád nem neked van inkább mint a kérdezőnek?!?:

"Nem akarok nőhöz menni,nekem az lenne a kellemetlenebb"

kicsit zavarosnak tűnik amit irogatsz...

2011. nov. 16. 14:36
 95/153 anonim ***** válasza:

14:42-es vagyok. Orvostanhallgató és LÁNY.

Csak amiket felsoroltam, azok olyan dolgok, amik MINDKÉT nem számára vonzóak lehetnek a pályaválasztásnál.

Egyébként nekem van nem egy olyan bnőm, aki azt mondja, hogy semmiképpen nem menne NŐHÖZ, mert szerinte undorító, és egy nő benne ne turkáljon.

Egyébként leginkább a pénz miatt vannak kitúrva a nők a szakmából. Meg kevés nő vállalja, mert nem épp egy családbarát foglalkozás. És azért a legtöbb nő szeretne gyereket szülni...

2011. nov. 16. 14:38
 96/153 A kérdező kommentje:

14:06

"Kérdező,mi az,hogy meghagyni a nőknek ezt az ágazatot? tudtommal nincsen diszkrimináció"

Ki mondta, hogy diszkriminálni kellene a nőgyógyász szakmát?

Egy kérdés volt, hogy gondol-e az orvosjelölt arra, amikor pályát választ, hogy talán elég sok kellemetlenséget fog okozni a páciensei többségének, amikor azoknak egy férfi előtt kell kitárulkozniuk...

Természetesen szükség van férfi nőgyógyászokra is, hiszen mi lenne pl veled, akik ragaszkodnak a férfi elötti terpesztéshez? Szó sincs, nem is volt semmiféle diszkriminációról!

2011. nov. 16. 14:46
 97/153 anonim ***** válasza:

14:38

Na látjátok, itt van egy orvostan hallgató véleménye is, aki tökéletesen alátámasztja a kérdező abbeli véleményét is, hogy bizony NEM MINDEGY az orvos NEME!!!

Sőt talán az első helyen van...

"Egyébként nekem van nem egy olyan bnőm, aki azt mondja, hogy semmiképpen nem menne NŐHÖZ, mert szerinte undorító, és egy nő benne ne turkáljon. "

2011. nov. 16. 14:50
 98/153 anonim ***** válasza:

"a pénz miatt vannak kitúrva a nők a szakmából. Meg kevés nő vállalja, mert nem épp egy családbarát foglalkozás."

A pénz dologgal egyettértek maximálisan, de a családbarát féle megállapitásoddal nem.

Akkor miért nincs szülésznő, vagy bába férfi? az még kevésbbé családbarát!! Úgyhogy itt sántit a dolog...

2011. nov. 16. 14:56
 99/153 A kérdező kommentje:
Na a 14:50 és 14:56 hozzászólókkal teljesen egyettértek!
2011. nov. 16. 14:59
 100/153 A kérdező kommentje:

"Az egészslgügyben meg végképp nem,az orvosaink folyamatosan külföldre vándorolnak. "

Azt hiszem, hogy nőgyógyász még egy sem ment el!!!....

2011. nov. 16. 15:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!