Mi késztethet egy egészséges lelkületű férfi orvostan hallgatót, hogy a nőgyógyászatot válassza?
20:28
1. "perre akkor megy valaki ilyen miatt, ha az rágalmazás"
Nem igazán vagy jártas a jogban, ezek zerint, mert perre az is megy , - és meg is nyerheti - aki a jó hírnév csorbítását kéri számon, és bizony ez teljesen független az "igazságtól"
tehát ebben nincs igazad.
2. Az aggitálásról:
"Hol olvastál olyat, hogy csak a ffi nődokik jók" sehol, mint ahogy azt sem rajtad kívűl, hogy:
"az összes ffi nődokki perverz disznó"
Ahogy te arról irsz, hogy csak férfihez járnál, én meg arról, hogy csak nőhöz.
Tehát ebben sincs igazad.
3."elég régóta írsz ki ehhez hasonló kérdéseket. A stílusból és a konzekvensen elkövetett helyesírási hibákból elég egyértelmű, hogy Te vagy."
Valóban írtam már ki egy ehez hasonló kérdést:
ime: " http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__23129..
És mi a gond ezzel? Nem szabadna?
Valószínűleg elég sok embert érdekel, mert itt is 1 nap alatt több mint 100 válasz érkezett rá...
Lehet hogy te a ffi nőgyógyászok megbízásából "harcolsz" itt?
tegnap 20:28
Bizony perre egyáltalán nem biztos, hogy rágalmazásért mennek, hanem valóban a jó hírnév védelme ügyében és ilyenkor nem is vizsgálják, hogy rágalmazástól van-e szó!
Tudod?:
Jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás!
Én mégegyszer összefoglalnám a véleményemet:
1.Kérdezővel többé-kevésbbé egyettértve, a fő motivációnak a pénzt tartom, de nyilván kell lennie az átlagosnál erősebb érdeklődésnek is a női test iránt a ffi nőgyógyász jelöltnek
2.Sokkal egészségesebbnek tartanám, ha női dokik uralnák ezt a pályát, mint a férfiak. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy ne legyenek férfi dokik, hiszen a nők egy részének a férfi dokikban van bizalmuk.
És akkor valóban szabad lenne a választás mindenkinek gusztusa szerint, még a legeldugodtabb településen is.
3.Bizony az én véleményem is az, hogy sajnos a szűrővizsgálatokon résztvevők számát nagyon is befolyásolja a ffi dokiktól való talán túlzott szégyenérzet. Ezt meg kellene érteni.
Nem írtam sehol, hogy csak ffi dokihoz járnék, tehát neked nincs igazad.
És neked fizetnek, hogy a női dokikat reklámozd?
További jó csontrágást kívánok, érdemben ugyanis csak azzal lehet vitatkozni, aki hajlandó az észérveket meghallgatni. De itt akkor is csak a burkolt lejáratás megy, tehát részemről itt a vége.
Kedves tegnap 20:25,
Teljesen egyetértek veled abban, hogy:
"érdemben ugyanis csak azzal lehet vitatkozni, aki hajlandó az észérveket meghallgatni"
Aki viszont rögeszmésen vissza vissza térve a ffi nődokik felsőbbségét hirdeti a női kollegáival szemben, azt biztosan nem lehet meggyőzni.
De ennek az oldalnak nem is ez a célja, hogy megyőzzön bárki, bárkit is, hanem kérdéseket vet fel, amire lehet válaszolni, vagy lehet továbblapozni a következő kérdésre.
Neked ez nem igazán sikerült, mert görcsös igyekezettel próbáltad győzködni a többieket. Nem érdemes, lazits! Nem vérre megy a dolog.
Hát persze, ő már több ezer puncit is láthatot, de a kis fiatal tinit nem az orvos lelki állapota érdekli, hanem az ő maga szégyenérzete, mert intim szféráját most tárja fel talán előzör!
Elég kínos ez egyébbként is nem kellene tetézni egy ffi orvossal plusszba!
Mindenek elött a pénz!!!!
Aztán lehet, hogy a vonzódása is erős a nőkhöz.
Igaza van # 129 nek, de a ffi nőorvos lobbi mindent elkövet ennek tagadásáért!
Nézzétek meg a pontozást is, micsoda harcot folytatnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!