Mikor muszáj már nőgyógyászhoz menni?
20 éves lány vagyok, de még soha nem voltam nőgyógyásznál. Még soha nem volt problémám odalenn, így nem is került alkalom nőgyógyászati látogatásra! Pedig tudom, h oda rendszeresen vizsgálatra kell járni, nem csak ha problémám van.
De nekem nincs pénzem magánorvosra, mebízhatok az SZTK-kban is? Illetve mit javasoltok, nő v ffi legyen a nőgyógyász?
Feltétlenül keress női dokit! Pláne első alkalomra...
A női doki nem csak "könyvből" tanulja a "tudományt", hanem ő is átment mindazon a problémán amive hozzáfordulsz (menszesz fájdalom, szégyenérzet stb) és ő biztosan nem fog élvezkedni rajtad!
Hát van akinek mindegy, van akinek nem....
De azért szerintem egy idegen férfi elött terpeszteni nem egészen olyan mint egy másik nő elött...pláne fiatalon...majd 80 évesen mindegy lesz...
"Vizsgálat közben titokban fotózta pácienseit a nőgyógyász, aki 3 ezer pácienséről közel 35 ezer felvételt készített.
Manapság a jó és megbízható nőgyógyász drága kincs, tudják ezt azok a nők is, akik a napokban tudták meg, orvosuk éveken át rajtuk keresztül elégítette ki beteges fantáziáját – írja a német hírportál, a Stern. A németországi Schifferstadtban praktizáló 56 éves orvos 2008 óta készítette a titkos felvételeket, amiket a számítógépén gyűjtött. A vizsgálót is direkt úgy rendezte be, hogy mindig kettesben legyen a pácienssel, a fotózás pedig ne legyen feltűnő. "
Na pl. ezért is nőt ajánlanék inkább!!
Azért ez kirivó eset, nem hiszem hogy ez a jellemző..
Igaz, hogy olvastam valahol gimnazista srácokról, akiknek osztálytársuk(nőgyógyász papája otthon rendelt), "jegyeket" osztott a haveroknak kukkolásra....
Na látod ez pl. az SztK-ban nem fordulhat elő!!
Én is női dokit ajánlanék a fenti okok miatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!