Most fogok először nőgyógyászhoz menni. Anyumnak
muszáj bejönni velem?
Figyelt kérdés
Meg hát ha bejön velem és pl: a doki felteszi azt a kérdést hogy mikor menstruáltam először. én azt fogom neki felelni hogy 14 évesen de amúgy 13 évesen menstruáltam először csak ezt anyum nem tudja. És a doki látni fogja ha megvizsgál hogy mikor menstruáltam először?
2010. febr. 3. 13:03
1/8 anonim válasza:
Normál helyeken az anyuka nem mehet be a rendelőbe, ahol a doki vizsgál téged. A vizsgálatból nem fog kiderülni, hogy mikor menstruáltál először. De miért ekkora titok ez Anyud előtt?
2010. febr. 3. 13:08
2/8 anonim válasza:
Nem mehet be elvileg anyud, csak el kell kísérnie. Az orvos pedig nem kérdezi meg, hogy mikor maszturbáltál először és azt sem fogja tudni megmondani, hogy mikor jött meg először, azt neked kell majd megmondani, mert azt biztos megkérdezi.
2010. febr. 3. 13:11
3/8 anonim válasza:
Hogy lehet ez titok egy családban? Az még elmegy, ha apuka nem tud róla, de hogy anyuka...
2010. febr. 3. 13:14
4/8 anonim válasza:
hát velem bentvolt anyám is először, az orvos így látta jobbnak...de nem kérdezte meg h mikor menstruáltam először.
amúgy ha nemakarod h anyád bemenjen, akkor egyszerűen azt mondod neki, h negyere be, itt várj meg. ennyi. valszeg megfogja érteni, mégiscsak nőgyógyászati vizsgálat...
2010. febr. 3. 13:15
5/8 anonim válasza:
A mama nem mehet be veled, csak akkor, ha te kéred erre. Az orvosnak meg kell mondanod, hogy 13 évesen mentstruáltál először, mert ez egy nagyon fontos indformáció a későbbi egészségeddel kapcsolatban és rákerül a kartonodra.
2010. febr. 3. 13:23
6/8 anonim válasza:
azt nem látja mikor menstruáltál először, csak jó ha tudja h mikor volt pontosan, anyud meg ne menjen be mondd meg neki, de szerintem nem fog ragaszkodni ő se hozzá, max megkérdezi.....de jobb az ilyet egyedül "intézni"
2010. febr. 3. 13:24
7/8 anonim válasza:
Nem, anyukád nem mehet be a rendelőszobába, kint kell megvárnia. Sőt! Ha lesz párod, ilyen vizsgálatra még őt sem engedhetik be. Ugyanis ez a vizsgálat annyira intim és bizalmas, hogy bármilyen ismerős, rokon, családtag jelenléte feszélyezhet, esetleg nem válaszolsz igazat, mert szégyelled vagy kellemetlenül érinthet. Ami a vizsgálóban történik, az csak rád és az orvosra tartozik.
Ha anyukád be akarna menni, biztos nem fogják beengedni és megkérik, hogy várakozzon kint.
Természetesen a nőgyógyász nem tudja megmondani, hogy pontosan mikor menstruáltál először.
2010. febr. 3. 13:27
8/8 anonim válasza:
Szerintem anyud nem mehet be ki fogjak kuldeni. Az meg tenyleg fontos info, hogy mikor volt az elso menszid, ezt meg kell mondanod az orvosnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!