Most mennék először nőgyógyászhoz, méghozzá fogamzásgátló tabletta feliratása ügyében. Feltétlen muszáj a vizsgálat?
Esetleg elég egy vérvétel?
Valamint ha most csináltatok teljes vérképet, akkor kell külön vérvétel a nőgyógyásznál? Vagy valahogy nem lehetne a 2-t elintézni, hogy egy vérvétellel ússzam meg? Előre is köszi a válaszokat.
Vizsgálatot semmiképp nem szeretnék. A tabletta volna igazán fontos. Szűzként pedig szerintem nem létfontosságú a vizsgálat...(elvileg az nem is kötődik a fogamzásgátlóhoz)
Amúgy köszi a rendes válaszokat.
Persze, van olyan orvos, akit nem érdekli a dolog felír egy receptet és kész. DE kérj vérvizsgálatot és kérj vérvételt, én nem kértem mert úgy voltam vele mint te. Meg is lett az eredménye 3 év fogamzásgátló után, 4 éve hormonmentesen érszűkületes lettem 24 évesen.
5 perc az egész évente egyszer. Nem fogsz bele halni, ez a munkája.
Köszi! De akkor a vérvétel a fontosabb a fogamzásgátló szempontjából, nem? Hisz ha van valami arra utaló betegséged stb., akkor a helyzetet felmérve választ az orvos tablettát. A rákszűrés ettől független szerintem. Tudom, az is ajánlott, de ettől független....
Másik meg, ha most a doktor olyan, hogy nem akar vérvételt, mert megfelelőnek tartja azt a tablettát, amit ő akar, akkor én hogy szálljak szembe egy doktor szavával? Nem akarok neki okoskodni.
Még egy kérdés: fog.gátló feliratásnál miket kérdez a doki?
rákszűrésre nincs is igazán szüksége, ha szűz, ráadásul kenetet sem igazán tudnak venni, nekem nem tudta megcsinálni a doki a rákszűrést, amikor szűz voltam, pedig nem tini voltam, hanem bőven 20 felett ;)
viszont érdemes a hpv oltásról érdeklődni, ha fiatalkorú vagy, akkor van olyan önkormányzat, amelyik kedvezményt biztosít a helyi fiataloknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!