Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi volt a legcikibb menstruáci...

Mi volt a legcikibb menstruációs sztoritok? Észrevette valaki és volt nálatok betét/tampon? Kort is kérek!

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:
Velem az volt hogy,iskolában voltam és az egyik barátnőm szólt hogy van egy folt a nadrágomon azt mondtam hogy beleültem a nutellába mert aznap nutellás kalácsot ettem lementem és az egyik barátnőm mondja hogy ez nem nutella ez vér én meg ez a b+ felkísért a mosdóba átváltottam a nadrágot utána,azon agonizáltam hogy ki látta:D
2019. júl. 12. 22:11
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Az első sztori nem is igazán sztori, inkább egy hosszú esemény.

13 évesen, mikor először megjött, nem mertem elmondani édesanyámnak. Nem volt rossz viszony köztünk, de nem is volt bensőséges kapcsolatunk és féltem megosztani ezt vele. Az ebédpénzemből vettem betéteket. 2-3 hónapig sikerült is eltitkolnom előle. Volt, hogy fél órát ültem a WC-n, mert féltem, hogy meghallja, hogy betét cserélek. Aztán szerencsére észrevette a dolgot és nyíltan tudtunk beszélni, de mindenképp egy rossz, "ciki" történetként marad ez meg.

Sajnos én többször is átáztam már. Olyan sok alkalommal, hogy pontos számot most nem is tudnék írni. Na, szerintem 7.-es lehettem, emlékszem, matek órának lett vége, direkt sokáig szöszmötöltem a helyemen, hogy az utolsók között menjek ki, hogy ne lássák, ha esetleges átáztam volna. Tehát így is történt, már csak néhányan voltunk a teremben, nem éreztem, hogy ragadnék vagy ilyesmi, magabiztosan felálltam, mikor a mögöttem ülő lány odaszól: "Hé, szerintem véres a nadrágod." Ránézek a székemre, egy méretes vörös paca volt ott. Ott, abban az egy tized másodpercben lepergett előttem az életem. Sprinteltem a mosdóba, vittem magammal a tesire használt leggingesemet is, hisz az volt az egyetlen esetleges váltónadrágom. Ezután még vagy 4 tanórát kellett kibírnom abban a vékony sz -arban. Aznap ráadásul még egy rövid felső is volt rajtam, minden egyes mozdulatnál attól féltem, hogy ismét elcsúszik a betét, átvérzek és akkor nekem végem.

És van egy másik nagyon hasonló történetem, földrajz órának lett vége. Ahogy álltam fel a székről, éreztem, hogy ragad valami, de azt hittem, csak odaizzadt a fenekem, nincs para. A fárszt nem! A derekamra pulcsit terítettem és 1 tanóra után már mehettem is haza, nem ezzel volt itt a gond. A vérfolt majdhogynem az egész széket beterítte. Próbáltam zsepivel felitatni a nagyját, de mondanom se kell, esélytelen volt, a nagyrésze már rá volt száradva. Egy héttel később, mikor a következő földrajz óránk volt, a tanár az óra elején bejelentette, hogy nyugodtan szóljon neki az, akinek meg van a menstruációja, szívesen ad betétet, csak ne vérezzünk össze több széket, mert így is már ki kellett selejtezni egyet. Úgy égett a fejem, mint még soha.

És még jópár történetet tudok felsorolni, ha engedné időm. Tudom-tudom, hivatolasan is királynője vagyok a kellemetlen, cikis menstruációs történeteknek.

2020. márc. 1. 23:34
 43/43 Bögyös Dávid válasza:

Már nem birom, válaszolnom kell valamire.

"Miért néznének furán? Ők nem menstruálnak? Vagy a mai 18 évesek tényleg olyan értelmi szinten vannak hogy ezt szégyellni kell? Egyébként valóban orvosi eset az ilyen erős vérzés."

Na, képzeld el azt a helyzetet, hogy minden szünetbe kimész, és a fiú osztálytársaid meg kérdezik, hogy hova mész minden szünetbe? Mit mondasz nekik? Az egész osztály elött azt mondod, hogy menstruálok b@szki? (Sajnos fiú társaimon figyelem meg nyolcadikban, hogy mit művelnek a lányokkal: cikizik, volt, hogy az egyikről olyan terjett el, hogy szivaccsal maszturbált, na, ilyen osztályba lányként én sem szeretnék járni, persze ha lány lennék. Ráadásul csóri lányoktól mindig kérdezgetik, és találgatják, hogy miért mennek ki minden szünetben együtt... Én selytem hogy miért: nyilván wc-re b@szki, tehát pisilnek, de néha, amikor valamelyik lány menstruál, szerintem kimennek együttt, hogy aki éppen nem menstruál, az segít a menstruáló lánynak, hogy jól felhelyezze magának, amit ilyenkor felhelyez, aztán ki tudja, lehet egymásnak, egyszerre cserélik ki a tampont, betétet, egyszerüen segítenek egymásnak, azt hiszem ez a lányoknál szokás, ezért gondolom ők is így csinálják. Azt tudom, hogy az egyik lánynak már biztosan megjött, de szerintem mindegyiknek már... 14 évesen azért már nagyon valószínű, hogy megjött, de akit cikiznek ezért a kimászkálásért, az kettő lány, az egyikről azért tudom, hogy biztosan menstruál, és pont ma voltunk lent az udvaron, a padon mellettem beszélt a bizonyos lány egy másik osztályos lánnyal, megtudtam, hogy mind a kettőnek megjött már. Nyilván, ott voltam mellettük, 100%-ban tudhatták azt, hogy ott vagyok, és bármit meghallhatok, ennek ellenére beszéltek erről, de én nem bántam, hiszen nagyon érdekesnek találom a lányokat, amit csak a lányok élhetnek át, mert ugye az nekem egy ismeretlen világ. Nyilván, minden, ami a speciálisan a nők tulajdona, az számomra érdekes, beszéljünk itt a szexuális izgatottságtól, a nedvesedésről, vagy a menstruációról... Örömmel olvasom a történeteket, meg ugye halgatom... mivel ezzel egy új nézőpont, egy új világ, a női lét és érzései nyilnak ki elöttem, és mivel férfiként nem is akarok dolgokat átélni, meg nem is fogok. Jobban belegondolva, egész más lehet a hosszú haj, de nálunk férfiaknál meg a szakáll és a bajusz furcsa lehet egy lány számára, de nem lessz sose hosszú hajam, attól még érdekes beleképzelni magam, milyen lehet hosszú hajjal élni. Milyen lehet minden hónapban menstruálni. Kinek milyen élményei vannak akár a hajjal kapcsolatban, beleragad valami és le kell vágni, hát például rágógumi, a székbe beleakad a haj, hát azért nyilván van fogalmam a hajhúzásról, attól még, hogy nem olyan hosszú, de milyen érzés a lányoknak tehát úgy unblock lánynak lenni. Nyilván, persze nem csak a haj, a menstruáció, meg az egyedi, nőkre jellemző más dolgok érdekelnek, hanem, hogy a másik nem ugyanabban az izgalmi helyzetben, mit él át, és pont ezért, mivel én sose fogom megtapasztalni eme néha csodás, de mégis néha kiábrándító női különlegességet, szívesen halgatom a történeteiteket, a lányok történetét, amivel fiúként jobban megérthetem a lányokat, és köszönöm minden lánynak és nőnek, akinek már elolvastam, illetve akiknek el fogom olvasni a történetét, ezzelis egy lépéssel közelebb kerülve az adott, speciális helyzet megértéséhez! 14/F

)

jún. 6. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!