Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi volt a legcikibb menstruáci...

Mi volt a legcikibb menstruációs sztoritok? Észrevette valaki és volt nálatok betét/tampon? Kort is kérek!

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
85%

Az előttem szóló hozzászólónak: Ilyen velem is folyamatosan történik. Alváshoz éjjeli betétet használok ugyebár, de még így is teljesen átázik a fehérneműm. Manapság már ezt a kombinációt használom alváshoz: éjjeli betét + extra mini oda, ahol nem fedi a fehérneműmet teljesen a betét.

Mivel még csak lassan 3. éve küszködök ezekkel a problémákkal, nem sok cikis dolog történt velem.

Ma éppen történt is egy velem:

A fent említett kombinációt alkalmaztam, hogy biztosan ne ázzak át, mivel most úgy éreztem nem erős. Egy fenét! Mivel a sulinkban elég hülyén vannak megoldva ezek a mosdós dolgok és minden szünetben dugig vannak tele, ezért nem is szeretem a suliban cserélni a betétet (ált. mindig bunkóznak, hogy miért vagyok bent sokáig, mert ők is akarnak WC-zni, meg stb. -.-). Szóval, az utolsó előtti óra még a szünet végéig elhúzódott, ezért folyamatosan a helyemen ültem, nem vettem észre semmi gyanúsat, mivel nálam ált. mindig úgy van, hogy mikor nagyon görcsöl a hassam akkor erősebb a vérzés, és azért érezni is lehet, hogy mi van. Hát, nem így volt, és az utolsó órám után úgy éreztem, hogy átázott a nadrágom, de már nem volt időm mosdóba szaladni, mert sietnem kellett a buszhoz, hogy le ne késsem, mert akkor nem érem el a másik buszomat, hogy haza jussak. A buszmegállóban arra lettem figyelmes, hogy két lány osztálytársam bámul rám. Hát, én is bámultam rájuk, hogy most mit néznek, és láttam, hogy sugdolóznak és rám néznek. Na, rögtön levágtam, hogy miről is van szó. Úgy néz ki eléggé átázhattam. Eléggé kellemetlenül éreztem magam, próbáltam a kabátomat is húzgálni, hogy annyira ne legyen észrevehető. Még ki láthatta a suliból...? Örülök, hogy a két buszozás közben vagy nem vették észre, vagy nem voltak bunkók az emberek, s nem bámultak vagy hasonlók. Remélem nem lesznek olyan bunkók az oszt. társaim hogy tovább adják ami történt velem.

Egyébként én is erős vérzéssel küszködök, s nem tudom, hogy mit csináljak. Anyukámmal még régebben beszéltem erről, hogy kellemetlen így suliba járni, vagy akárhova (legszívesebben otthon maradnék ezeken a napokon), és nagyon erős. Kiderült, hogy még anno neki is nagyon erős volt a vérzése, és a hasa is olyannyira fájt neki, hogy alig bírt járni. Ilyenkor mindig hazakísérték a barátnői.

Legszívesebben én is hazamennék, de manapság elég sok bunkó tanár van, nem értik meg. A testnevelés tanárom (férfi) nálunk sincs tekintettel ezekre az időkre. Régebben még mondta, hogy ilyenkor van lehetőségünk minden hónapban 1 hetes felmentésre az órákról, de most már...

Mint ajánlotok? El kellene mennem orvoshoz? Vagy mit tegyek? Esetleg menjek át egy gyomortükrözési vizsgálaton, mint egy jóval előttem író személy? Akkor még kaphatnék papírt is arról, hogy refluxos vagyok-e vagy sem, mivel gyomorégéssel küszködök. Nem tudom mit tegyek, és a gyógyszerek is egyre kevésbé segítenek.

15/L

2013. jan. 8. 17:27
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Velem ez nemrég történt:

szóval az volt, hogy még vasárnap este jött meg és természetesen alig tudtam aludni a fájdalomtól. Mondom semmi baj, fájdalomcsillapító, betét és megvan oldva a dolog.

Nem szoktam erősen vérezni, szóval suliba menet előtt reggel betétet cseréltem elkészülődtem és mentem a buszmegállóba.

5. óra után amikor vigyázállásba kellett lenni, az egyik osztálytársam (lány szerencsére, bár mondjuk a legpletykásabb is egyben) szólt nekem, hogy valami van a nadrágomon.

Hátranéztem, nem láttam semmit, plusz gondoltam akkro hogy biztosan valami szösz van rajtam, mert nem azt mondta az osztálytársam, hogy megjött, hanem csak egyszerűen volt valami a nadrágomon.

Na szóval lényeg a lényeg, szerintem nem esett le neki hogy mi lehet a nadrágomon.

Én meg rá se hederítettem, mondom biztos valami kis szösz, lejjebb húztam a plómat és 6. óra után már mehettem is haza.

Hazaértem és akkor jött az "úristen" reakció amikor a tükörbe néztem.

Természetesen pont a világosszürke csőnadrágom volt rajtam, és kb úgy nézett ki az egézs, hogy a fenekemnél volt egy barnás folt, amire 3-at lehet tippelni, hogy mi az: 1. valamibe beleültem, 2. ez tudom undorítóan fog han gzani, de úgy néztem ki mint aki bekakilt, mert a szürke nadrág + a vér ami már meg volt száradva kb ezt a hatást keltette. 3 menstruálok és átáztam.

Szerencsére csak az az egy osztálytáram látta (tudtommal legalábbis) de viszonylag normális volt mert nem kezdte el mindenkinek elpletykálni.

2014. jún. 4. 16:05
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
én pár hete jártam úgy, hogy elmentem pilatesezni, labdás gyakorlat. emelem fel a lábammal a labdát, érzem, elönt a vér...ki kellett mennem, elintézni, tök csönd, mindenki koncentrál a feladatra, szerintem mindenki tudta, mi történt. de csak nők voltak, szerencsére...
2014. jún. 4. 20:07
 34/43 anonim ***** válasza:
88%
Ezer éves kérdés de válaszolok...padon ültem suliban szemben egy fiú osztálytársammal, és hát eléggé bámult...4.napon voltam, gyenge volt a vérzésem, cserélnem sem kellett, de utólag kiderült, hogy elmozdult a betét és átáztam :(
2014. júl. 6. 21:39
 35/43 anonim válasza:
100%

Elég régi kérdés már, de azért válaszolok.

Még nem menstruálok egy évnél több ideje, ezért rendszertelen és a mennyiség mindig más. Multkor nagyon erős volt, de szerencsére szombat reggel jött meg, ezért azt gondoltam, hogy az első két napot, ami a legkritikusabb itthon tölthetem. Hétfőn éreztem, hogy valami bibi van, ugyanis óránként kellett járnom cserélni (máskor 1x is elég a sulian). Utolsó óránk tesi volt, és hát persze, mikor, ha nem most, súlyzós gyakorlatok voltak. Nem emlékszem már (pedig nem volt rég) miért, de nem szóltam a tanárnak, hogy mensizek, és könnyített tesizni szeretnék (a tanár amúgy nő és az ilyen dolgokban iszonyatosan normális), normálisan végigcsináltam az órát. Amikor öltöztünk át nem éreztem, hogy bármi baj lenne, felmentem a pulcsimért az osztályterembe, leálltam beszélgetni, meg minden. Csak hazaérve vettem észre, hogy az egész fenekemen egy nagy barna folt van, és természetesen világosabb farmerban voltam. Nem tudom hányan látták, de nekem nem szólt senki, és azóta sem hallottam vissza senkitől.

11/L

2015. márc. 3. 23:27
 36/43 anonim válasza:
66%
exBarátomnál voltam, akkor is meg volt. Nem terveztem, hogy ott alszom, de nagyon rosszul voltam, szédültem és nem tudtam haza menni, így maradtam. Viszont, gyakran átázok... és pont egy olyan bugyi volt rajtam, ami nem annyira teshezsimuló. Szóval ott aludtam, egy bugyi meg egy póló volt rajtam és mikor mentem volna cserélni és másztam le az ágyról kifolyt... a fehér lepedőre. Annyira beparáztam, fel kellettem exemet, hogy történt egy kis baleset... Erre ő nem tudta, hogy mit csináljon és fel keltette az anyukáját... ISTENEM, de ciki volt... minél hamarabb el akartam menni onnan. Szerencsére a mostani párom tök simán kezelte. A múltkor nem aludtam nála pont amiatt, ami miatt megjött. Viszont, mikor cseréltem kifolyt a fürdőszobába de tök természetesnek vette és feltörölte. :)
2017. jan. 27. 06:17
 37/43 anonim ***** válasza:
82%
Mar ne is haragudj utolsó..de mi lett volna ha feltorlod magadnak a sajat vered? Vagy leveszed a lepedőt,kiviszed a fürdőbe es kisikalod azt a reszt.?pofam nem lenne hagyni ,hogy a baratom vagy az anyukája csinalja,pedig nem erzem cikinek a menstruaciot
2017. márc. 23. 06:53
 38/43 anonim ***** válasza:
79%
Az én legjobb barátnőmmel az történt hogy általánosba a tanár rajzon kérte a vázlattömböket és nagyon látszitt szegény csajon hogy megjött neki,véres volt a széke és a gatyája,be szólt neki az egyik fiú hogy mivan kislány lekvárba ültél? Én meg visszaszóltam neki hogy kussoljon be de nagyon gyorsan mert megverem.Aztán bekussolt de a csaj meg sírt hogy miért vele természetesen nálam mindig van betét(igaz hogy nem menstruálok még de azért jó ha van nálam.) Adtam neki aztán át mentem vele az orvoshoz hogy adjon neki többet mert a szomszédban van a doki aztán náluk mindig van. És azóta hord magánál ha kell ha nem!(ez tavaly volt 6.-ban.) És természetesen férfi volt a tanár de rendes volt!!
2018. jún. 18. 16:10
 39/43 anonim válasza:
100%

Istenem de rühellek ilyenkor iskolába menni.. pont az ilyen gyökerek miatt, nyitogatják az ajtót ha bent ülsz..

Kallantyús át ajtó és ha "bezárod" és nyitogatják akkor is premier plánban lát az egész csapat téged hogy cserélsz vagy éppen végzed a dolgodat.. És pont a "barátnők".

Eszembe nem jutna ezzel viccelni

2018. aug. 17. 17:07
 40/43 anonim válasza:
100%
Lányok megérthetnék pedig..
2018. aug. 17. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!