Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi volt a legcikibb menstruáci...

Mi volt a legcikibb menstruációs sztoritok? Észrevette valaki és volt nálatok betét/tampon? Kort is kérek!

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%
Éppen szexeltünk a pasimmal, akivel csak pár hónapja ismerkedtünk meg. Én voltam felül, és egyszer csak minden előjel nélkül elöntött a vér, pedig még lett volna 2-3 nap vissza. A lényeg az, hogy elég szép mennyiség kifolyt, és épp a srác hasára és egyéb részeire, sőt, még az ágyra is bőven jutott... Ennél cikibb nem hiszem h történhet bárkivel.
2011. okt. 10. 22:35
 12/43 anonim ***** válasza:
91%

Még gimiben történt, h szünetben el akartam menni tampont cserélni, de a barátnőm meg büfébe akart menni és a tampon benne maradt a nadrágzsebembe. lementünk kaját venni, gondoltam én is veszek valami és abban a zsebemben volt apró, amiben a tampon volt. hát persze, h kiesett és ott gurult el össze-vissza. :D de csak röhögtünk az egészen. :)

a másik, szintén gimiben volt, de ez nem ciki, hanem inkább felháborító volt. engem hívott ki a tanár felelni, de annyira görcsöltem, h képtelen voltam még beszélni is, így inkább azt mondtam, h nem tanultam. aztán csak addig cseszegetett, h menjek ki, egy kettest biztos össze tudok hozni, h idegességegemben ráförmedtem, h menstruálok, fáj a hasam, hagyjon békén. azt mondta, h őt ez nem érdekli, bevágott egy fát és utána kioktatott arról, h a menstruáció egy természetes dolog, a női lét vele járója, tehát nem akadályozhat meg semmiben. mondom WTF? nem minden lány egyforma, valakinek marhára görcsöl a hasa, van akinek kevésbé vagy egyáltalán nem. aztán végül nem egyeztünk meg, maradt az 1-es.

2011. okt. 10. 22:52
 13/43 anonim ***** válasza:
82%

A szülés is természetes és a női lét velejárója. Próbáljon meg mondjuk szülés közben felelni!

Imádom az ilyen okos feminista embereket! (akik úgy tesznek, mintha nő létükre férfiak volnának, mert az a menő)

bocs az offért..de ez kiakasztott

2011. okt. 10. 23:29
 14/43 anonim ***** válasza:
63%
Mi az hogy suliban nem mehetsz ki óránként cserélni? Óránként van szünet nem? Válts nagy tamponra+betét.Vagy kezdj el fogamzásgátlót szedni és kevesebb lesz a vér.Ilyen miatt hiányozni a suliból ne viccelj.És ha épp vizsgáznod kell aznap mikor megjön ? Dolgozni hogy fogsz? Havonta négy nap táppénz? Jó hamar kirúgnának.
2011. okt. 11. 07:59
 15/43 anonim ***** válasza:
62%

Feltételezem, hogy az utolsó (7:59) válaszoló nekem címezte ezt az üzenetet.

Nos, kimehetnék óránként, de az oszt.társaim kicsit furán néznének rám ha óránként kirohangálnék a mosdóba. Még 1 napig eljátszhatnám, hogy fel vagyok fázva és azért rohangálok ki óránként, de több napig nem.

Tampont nem használok és a jövőben sem tervezem. Betétből még hétköznapokban is a legnagyobbat (éjszakai) használom.

Fogamzásgátlóra már én is gondoltam, főleg az utóbbi időben, mert nehogy azt gondolja bárki is, hogy olyan élvezetes emiatt lógni a suliból. A háziorvosom alig nézhet hülyének, hogy havonta járkálok hozzá igazolásért. A szüneteknél (őszi/tavaszi) is - másokkal ellentétben- azt figyelem, hogy ugye, akkorra esik, amikor meglesz és nem kell emiatt pluszba hiányoznom.

A vizsgákról csak annyit, hogy érettségi előtt állok és már most azon matekozok, hogy dehogy pont akkor jöjjön meg. De mivel rendszertelen is amellett, hogy sok, nem tudom olyan előre kiszámítani. Reménykedem a legjobbakban, mert ott muszáj leszek bemenni, bármi is van.

Azért köszönöm a tanácsaidat.

2011. okt. 11. 09:26
 16/43 anonim ***** válasza:
92%

Engedd meg kérlek, hogy én is hozzáfűzzek utsó.. Az olyan erős vérzés, ami napokig óránkénti éjszakai méretű betétcserére szorul bizony nőgyógyászati eset! Nagyon súlyos vashiányt, vérszegénységet okozhat, tehát mindenképpen kezelni kell és ki kell deríteni az okát is. Nőgyógyászati vizsgálat+ hormonok.

Nem tudom ez megtörtént-e már. Semmiképpen nem az iskolából kell hiányozni, hiszen lemaradsz a tanulásból és

amúgy sem ez a megoldása...! A fogamzásgátló csak végső esetben jöhet szóba tiniknél.

Nem tudom, lehet rosszul érzem, én inkább pszichés ellenállást érzek a menzesszel szemben nálad, mintsem komoly orvosi problémát..

2011. okt. 11. 14:37
 17/43 anonim ***** válasza:
86%
Miért néznének furán? Ők nem menstruálnak? Vagy a mai 18 évesek tényleg olyan értelmi szinten vannak hogy ezt szégyellni kell? Egyébként valóban orvosi eset az ilyen erős vérzés.
2011. okt. 11. 14:49
 18/43 anonim ***** válasza:
68%

Kedves 14:37-es hozzászóló!

Nincs szó pszichés ellenállásról. Ténylegesen erős a vérzésem, és vérszegény is vagyok. 2 havonta járnom kell vérvételre és vasat kell szednem (ennek már 3 éve). A városi kórházban küldtek minden felé (gyomortükrözés, ultrahang stb.) és nem találtak semmit. Annyi biztos, hogy a menstruáció miatt van, ez szerepel is a leleteimet, de erre nem reagált semmit egyik doki sem, ezzel lezárták a dolgot.

2011. okt. 11. 15:29
 19/43 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon helytelen... tényleg érdemes lenne keresni egy normális és jó szakembert, endokrinológust esetleg, mert ez nem normális..:( én biztosan nem nyugodnék bele..
2011. okt. 11. 15:49
 20/43 anonim válasza:
88%

15:29nek.. Nekem is ez a gondom.. 7 éve járok vizsgálatokra, vérvételre.. Azon kívül, hogy már 4x fektettek be 2 hetes kivizsgálásra, semmire sem jutottak. Mindenhol azt kaptam, hogy " húúú, extrémen vérszegény vagy..szedj vastablettát.." Hát köszi.. a tablettától a gyomrom fáj, akármelyiket szedtem.. Aztán kilyukadtak oda, hogy a menstruáció okozza.. Javasolták, hogy szedjek fogamzásgátlót.. Mi sem lenne nagyobb vágyam! De nincs jelenleg olyan, amire nem vagyok érzékeny, vagy ami nem okozott gondot.. Szóval most, ha menstruálok, akkor próbálok kevesebbet mozogni.. (ezt nehéz megoldanom, heti 5 edzésem van..) és sok gyümölcsöt eszem, többet sokkal, mint általában.. És betét-tampon kombót használok az első 2 napon.. Utána elég már csak a tampon is..

De hogy a kérdésre is válaszoljak..

3 kimondottan kellemetlen esetem volt gimiben..

Elsőn focimeccsünk volt, még lett volna legalább 1 hetem, hogy megjöjjön, nem is aggódtam. Majd egyszer csak elkezdtem érezni, hogy valami folyik a lábamon végig.. Azonnal intettem, hogy csere lesz, kiszaladtam az öltözőbe, tettem be tampont, megmostam magam, nadrágot cseréltem és visszaültem a padra.. Edző kérdezte, hogy mi történt, én meg csak azt mondtam, hogy "A természettől piros lapot kaptam".. Igyekeztem viccesre venni, pedig nagyon kellemetlen volt..

Másik eset az volt, hogy nagyon sokszor voltak dupla óráink, amiket szünet nélkül tartottunk.. Menstruáltam, úgy gondoltam elég lesz a 1,5 órára a betét+tampon.. Hát tévedtem.. Pedig már a 4. napon voltam, olyankor már azért aránylag kevesebb szokott lenni.. Átáztam, de csak egy nagyon picit.. Egyik pillanatban még semmi, aztán a következőben egy óriási adag vér jöhetett ki belőlem, és azonnal éreztem.. volt még 10 perc az órából, kiszaladtam, mintha hánynom kellett volna.. Gyorsan a csap alá dobtam a szoknyám, kiöblítettem azon a részen, ahol átázott.. Itt szerencsém volt, mert mindig van a zsebemben egy + tampon.. Azt betettem, a bugyimat lekaptam, kiöblítettem azt is.. Majd vizesen visszavettem, mert nem tudtam mást.. :S még jó, hogy a mosdó úgy nézett ki, hogy a wc-kben volt bent kézmosó is. Visszamentem, mondtam, hogy hányingerem volt, de nem hánytam.. a szoknyámra hátul meg csak azt mondtam, hogy oda töröltem a kezem, amikor az arcomat vizeztem be.. Gondosan összevizeztem magam máshol is..

Utolsó esetnél, ami cikinek mondható az volt, hogy buszon ültünk, éppen Spanyolországba tartott a busz, osztálykirándulás volt.. 3 óránként álltunk meg, nem is lett volna gondom, csak éreztem, hogy valami folyik, hát megjött.. Szóltam az ofőnek, hogy nekem most azonnal kellene egy wc, mert tampont kellene feltennem.. Normális volt az ofőnk, mondhattam neki, hogy mi történt.. szólt a sofőrnek, félreálltunk.. Nos, nekem nem volt alkalmam wcre menni, maradt az, hogy beszaladtam egy üveg ásványvízzel, papírral a parkba, és egy bokorban megoldottam.. Ásványvízzel kezetmostam, aztán nem volt gond.. :D Többiek addig szintén elintézték a dolgukat, szóval nem volt probléma belőle..

20/l

2011. okt. 11. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!