Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi volt a legcikibb menstruáci...

Mi volt a legcikibb menstruációs sztoritok? Észrevette valaki és volt nálatok betét/tampon? Kort is kérek!

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 18:15
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
én is erős vérzéssel küzködöm, de beletörődtem, mert édesanyám és a nagyanyám is ebben "szenved/ett"
2011. okt. 11. 15:51
 22/43 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 15:49-es hozzászóló!

Eleinte még én is így voltam, hogy nem hagyom annyiban meg akarok gyógyulni, de így több, mint 3 év elteltével már nem így látom. Utaztam más városba orvoshoz (feleslegesen, egy sima vérvételt csináltak csak), a városban is rengeteg vizsgálaton voltam. A gyomortükrözés és a vénás injekciók jelentették az utolsó cseppet a pohárban, miután kiderült, hogy mindez mondhatni hasztalan volt.

Valószínűleg ráveszem magam és felkeresek egy nőgyógyászt, mert ez az állapot már tarthatatlan ( a tanárok azt hiszik szórakozásból lógok, havonta járkálok orvoshoz, lemaradok a suliban stb.). Egyébként is 18 évesen már ideje lenne elmennem.

2011. okt. 11. 19:23
 23/43 anonim ***** válasza:
97%
Igen, pontosan erről beszélek. Ez nőgyógyászati probléma, mint minden erős vérzés. Már régen el kellett volna menni, egy csomó tortúrát megspórolhattál volna. Tudom, az első vizsgálat nehéz, mindannyian túlesünk rajta egyszer, az egészségért mindent! Nem érdemes halogatni komolyan...
2011. okt. 11. 21:05
 24/43 A kérdező kommentje:
A sok mennyiség öröklődhet is... nem tudsz mit tenni.
2011. okt. 11. 21:09
 25/43 anonim ***** válasza:
97%
táborban voltunk és pont akkor volt meg. együtt kellett zuhanyoznunk kb vagy 8-an, mert sietni kellett. tampon nélkül zuhanyoztam, na szóval a végén törölközés közben ott lent is megtöröltem, és épp akkor kezdtem el nagyon vérezni, szóval nem vettem észre, de egy nagy vértócsát elkentem a combomon. törülközőben mentem vissza a szobába, észre sem vettem, mi van a combomon persze pont akkor jött szembe velem 3 csaj és nagyon megbámultak. csak a szobában vettem észre az egészet...nagyon ciki volt, majdnem elsüllyedtem, de szerencsére nem mondták el senkinek, legalábbis nem hallottam vissza. 18/l
2011. okt. 12. 14:19
 26/43 A kérdező kommentje:
uhh :S az sem a legjobb
2011. okt. 12. 14:39
 27/43 anonim ***** válasza:
97%
basszus, második, de paraszt tanáraid vannak.
2011. okt. 30. 21:04
 28/43 anonim ***** válasza:
97%

Nekem egyszer volt olyan, hogy egy héttel korábban jött meg a menzeszem, és persze, hogy szoknyában voltam, amire átszivárgott... sztem mki engem nézett...

Meg olyan is, hogy vonatállomáson el wc-re, és egy óra alatt átázott a betét is, mert olyan erősen jött, és ott nem volt wc...

ja, meg ilyenek, hogy egyetemen fellöktem a táskámat, és persze, hogy a betét esett ki belőle először...

2011. nov. 11. 19:56
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 14 éves koromban nagyon bunkó barátnőim voltak, és náluk voltam szülinapi bulin és indulás elött vettem észre, h megjött. gyorsan bugyit cseréltem, beraktam egy éjszakai betétet, mert akkor még nem használtam tampont és elmentem. úgy volt, h nem túl erős ezért megúszom egy cserével. mondtam h elmegyek wc-re és a farzsebembe tettem egy betétet. nem mutogattam de tudtam h látják és ez is volt a cél, h tudják, h elmentem és ne zavarjanak, mert nagyon bunkók alapvetően. és sokáig voltam bent, szarencsére végeztem és épp kezet mostam mikor az egyikük rám nyitott , h mit csinálok még pedig max 2 perc volt. nagyon mérges lettem, mert nem volt kulcs és akkor is rámnyithattak volna, mikor épp csomagolom a véres betétet és nagyon bunkók áhh eszembejutottak az emlékek. bezzeg ha nekik megjött ők meg úgy szégyellték, h nekem kellett kicsempésznem a zsebembe a betétjüket utánuk bezzeg nekem rámnyitottak... na mind1 mára már tudom, h minden ciki storymat nekik köszönhetem, és hogy évekig csak élősködtek rajtam és kihasználtak.

20/l

2012. jan. 28. 18:55
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
nekem talán az eddigi legjobb mert suliban még nem áztam át viszont otthon már volt olyan h egyszerűen olyan erős volt a vérzés h ha leültem mindent összevéreztem leültem 20percre gépezni olyan lett a szék ebédnél is olyan lett a szék végül alvásnál az ágy, de ilyen csak egyszer fordult elő, mivel nekem pont h nem erős a vérzésem hanem nagyon gyenge !! van h egy betét egy napig jó és csak egy kicsikét lesz véres ez miatt van az is h van h egy hónapot megállás nélkül végig menstruálok..sajna ez nem is olyan ritka.
2012. márc. 31. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!