Mi volt a legcikibb menstruációs sztoritok? Észrevette valaki és volt nálatok betét/tampon? Kort is kérek!
Kedves 15:49-es hozzászóló!
Eleinte még én is így voltam, hogy nem hagyom annyiban meg akarok gyógyulni, de így több, mint 3 év elteltével már nem így látom. Utaztam más városba orvoshoz (feleslegesen, egy sima vérvételt csináltak csak), a városban is rengeteg vizsgálaton voltam. A gyomortükrözés és a vénás injekciók jelentették az utolsó cseppet a pohárban, miután kiderült, hogy mindez mondhatni hasztalan volt.
Valószínűleg ráveszem magam és felkeresek egy nőgyógyászt, mert ez az állapot már tarthatatlan ( a tanárok azt hiszik szórakozásból lógok, havonta járkálok orvoshoz, lemaradok a suliban stb.). Egyébként is 18 évesen már ideje lenne elmennem.
Nekem egyszer volt olyan, hogy egy héttel korábban jött meg a menzeszem, és persze, hogy szoknyában voltam, amire átszivárgott... sztem mki engem nézett...
Meg olyan is, hogy vonatállomáson el wc-re, és egy óra alatt átázott a betét is, mert olyan erősen jött, és ott nem volt wc...
ja, meg ilyenek, hogy egyetemen fellöktem a táskámat, és persze, hogy a betét esett ki belőle először...
Nekem 14 éves koromban nagyon bunkó barátnőim voltak, és náluk voltam szülinapi bulin és indulás elött vettem észre, h megjött. gyorsan bugyit cseréltem, beraktam egy éjszakai betétet, mert akkor még nem használtam tampont és elmentem. úgy volt, h nem túl erős ezért megúszom egy cserével. mondtam h elmegyek wc-re és a farzsebembe tettem egy betétet. nem mutogattam de tudtam h látják és ez is volt a cél, h tudják, h elmentem és ne zavarjanak, mert nagyon bunkók alapvetően. és sokáig voltam bent, szarencsére végeztem és épp kezet mostam mikor az egyikük rám nyitott , h mit csinálok még pedig max 2 perc volt. nagyon mérges lettem, mert nem volt kulcs és akkor is rámnyithattak volna, mikor épp csomagolom a véres betétet és nagyon bunkók áhh eszembejutottak az emlékek. bezzeg ha nekik megjött ők meg úgy szégyellték, h nekem kellett kicsempésznem a zsebembe a betétjüket utánuk bezzeg nekem rámnyitottak... na mind1 mára már tudom, h minden ciki storymat nekik köszönhetem, és hogy évekig csak élősködtek rajtam és kihasználtak.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!