Az online menstruációs naptárak, amik kisszámolják h. mikor van ovuláció, stb. mennyire megbízhatóak?
Ha rendszeres a menstruációd, akkor azért nagyrészt megbízhatóak. De rendszertelen vérzésnél nem igen:D
Ha az ovudat akarod nézni, akkor azért nem elég a naptár. Mérjél alaphőmérsékletet (azt is lehet írni ciklus.hu-n).
*utolsó
Egyébként általában rendszeres a menzeszem, legrövidebb ciklus 24 napos volt, leghosszabb 28. eközött az értékek között szokott megjönni.
A program nem ismer téged meg a tested. Nem tudja, hogy neked tényleg akkor lesz-e peteérésed.. Csak a bevitt adatokból számol egy átlag ciklushosszt, és azt használja fel a következő vérzésed jóslására.
Ezért nem is értem, hogy ha eddig 24 nap volt a legrövidebb, most mégis honnan szedte ezt a 23 napos ciklust.
A peteérésedet meg úgy számolja, hogy a várható menzeszed előtt két héttel van a peteérés...
Nekem a telefonomon van egy alkalmazás az a neve, hogy ’naplóm’ a google playről szedtem le.és nagyon jó:)
kiszámol mindent pontosan, és nagyon sok hasznos dolog van benne, az ovulációt is képés kimutatni, szinte mindent amire szükséged van.én csak ajánlani tudom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!