Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség!? (blaablaa)

Segítség!? (blaablaa)

Figyelt kérdés

Valami gombás fertőzésem lehet és canesten kombi-t szeretnék venni,de eddig még nem használtam és a leírtak alapján(utána néztem)biztos,hogy gombás fertőzésem van és lehet,hogy beválna,de érdekelnének erről a gyógyszerről a vélemények!

Köszönöm!

2011. szept. 4. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Gombás fertőzésre használ, de ha élsz nemi életet úgy nem árt a párodat is kezelni, mert visszafertőz.

Az öngyógyitás nem épp a legmegfelelőbb módszer, nem ártana ha inkább látna nőgyógyász.

2011. szept. 4. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem a canesten nem annyira jött be, szerintem a Pevaryl- G kúp sokkal jobb volt
2011. szept. 4. 22:16
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,nem élek amúgy nem életet,még szűz vagyok,de valamit elkaptam,viszket,ég és eléggé sűrű folyásom van...tünetek alapján,gombás fertőzés:/
2011. szept. 4. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem annak megállapítását, hogy gombád van-e, bízd orvosra, és azt használd, amit ő ír.
2011. szept. 5. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez közel sem biztos, hogy gomba. Én csak viszketek, meg kicsit több a folyásom (nem büdös, nem túrós), mégis azt mondta a doki, hogy ez gombára és baktériumra is gyanús neki.

Menj el orvoshoz.

2011. szept. 5. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!