Kronikus visszaterö hüvelygomba ?
Sziasztok,
Allando visszterö kronikus hüvelygombam van. Borzasztoan elvagyok mar keseredve, egyszerüen megkeseriti az eletem + szexualis eletem is.
Renegetg orvosnal jartam, senki nem tud segiteni.
Csinaltam candida dietat es kiegeszitö gyogyszereket is szedtem igy az elmult 3 evben teljesen tünetmentes voltam ( volt parkapcsolatom is )
Aztan kb fel eve megint belepett az eletembe a candida es augusztus ota mar 3x kijult.
Voltam nögyogyasznal, aki a szokasos hüvelykup, fluconazol sikertelen kuraja utan beadott egy 3 alkalmas injekcio kurat. Ezt Magyarorszagon nem lehet kapni de valaki hatha ismeri (Gynatren)
Ettöl jol voltam 3 honapig es mostkezdödik megint minden elölröl..
Alacsony szenhidrat bevitelem van , nem eszem cukrot, mozgok rendszeresen, fogyasztok etrendkiegeszitöket hogy erösitsem a belrendszerem - probiotikum, C vitamin, D vitamin, Magnezium, Omega 3.. Hüvelyfloramra szedek tözegafonyat es lactobacillust...
Borzalmasan elszomorit hogy igy kell leeljem az eletem, szexualisan teljesen korlatoz mert konkretan rettegek mikor jön ki..
Kerlek ha barkinak van barmi javaslata segiten mert az orvosok rajtam amr nemtudnak..
Köszönöm elöre is.
30/N.
Vizeletedet nézték???
Sokszor a hólyag van tele gombatelepekkel és fetőzi a hüvelyt.
Rendben van a magánéleted? Nem ért valami trauma a párod által?
A szervezet sokszor jelez, ha valami nem ok. Pl, sok-sok évvel ezelőtt a férjem megcsalt, és el is költözött egy időre. Aztán megpróbáltuk rendbehozni, ami majdnem sikerült, de az azt követő egy évben nekem is állandó fertőzéseim voltak, nem bírtam kigyógyulni. Húgyúti és nőgyógyászati. A szervezetem tiltakozott a férjemmel való szex ellen. Utána is sokszor visszatért a probléma, csak kicsit ritkábban.
Végül elváltam, van egy barátom, akivel nagyon jól kijövünk, és azóta semmilyen hasonló problémám nincs, évek óta.
Nem igazan van rendben a maganeletem, sehogysem.. Nemetorszagban elek es bozasztoan utalom haza akarok menni.. Utalom itt kint a munkamat es alakast is ahol lakom.. Igazabol ha igy bele gondolok rengeteg stressz er, munkaban is es azon kivül is.. Csak felek hogy , az oke hogy van stressz , de mindig lesz stressz ember eleteben es akkor mindig ez lesz ?
Amugy a vizeletem nem neztek, vervetel volt es cukros nem vagyok.
Sajnálom, sokan vagyunk így ezzel, hogy csak túléljük a mindennapokat.. :( Próbálj változtatni az életeden, sokszor nem megy másként, mert rámegy az ember egészsége. Én két éve ugrottam a semmibe, mert már nem bírtam. Most kezdek helyrejönni, testileg, lelkileg, és anyagilag is.
A lényeg, hogy ha ér is stressz, tudd feldolgozni, levezetni, és ne maradj benne olyan helyzetben, amiben boldogtalan vagy. Egy életed van, és rohadt gyorsan eltelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!