Ha elhagyom a fehér lisztet és a cukrot, az tényleg segíthet abban, hogy ne legyen folyton visszatérő hüvelygombám?
Figyelt kérdés
Volt már életem során párszor gombám, de egy évvel ezelőtt konkrétan kéthetente tért vissza. Akkor is javasolták az étrend változást és csináltam is. Utána kb 9 hónapig rendben voltam nem jött vissza úgyhogy ettem ugyanúgy a cukros fehér lisztes kajákat. Most megint két hónapja visszatér folyamatosan. Nőgyógyász javasolta ezt. Tényleg beválhat? Idén elkezdtem rá figyelni de még nem tudtam teljesen kivonni. Ha teljesen kivonom az tényleg segíthet, van köze a kettőnek egymáshoz?ma 14:29
1/4 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nem hiszem hogy az étrend miatt múlt el, hanem mert időközben bakteriális lett a fertőzés és amikor arra kikezeltek szűnt meg teljesen.
ma 14:33
2/4 anonim válasza:
Eszembe nem jutna, hogy ez összefügg - persze ha a nőgyógyász mondta, na és tényleg ezt mondta, akkor biztosan így van.
4/4 anonim válasza:
A baktérium gomba bomlástermékekre jön , a koton kenőanyaga sikosítók lactacid stb antibiotikumok fogamzásgátló mind steril kémiai vegyszer . Ezek is hozzájárulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!