Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Komolyan előfordul olyan hogy...

Komolyan előfordul olyan hogy valaki ápolatlanul megy nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

ma 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent számodra az ápolatlanul?

Alapesetben nyilván lezuhanyozik az ember előtte-bár nekem anno azt mondta az orvosom, hogy pl fertőzés esetén jobb, ha az extra zuhanyt kihagyja az ember, mert könnyebb diagnosztizalni.

ma 07:44
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
A tükörsimára borotválkozás nem számít bele az alap ápoltságba, csaxólok.
ma 07:54
 3/7 Kései Sirató ***** válasza:
100%
A kolléganőm munkából megy egyből, zuhanyzás nélkül.
ma 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Gondoloma borotvalkozasra gondol a kérdező... Az NEM apoltsag resze. Az apoltsag az, ha naponta 1x furdesz, esetleg nagy wc utan ismetled. En szemely szerint lefurdok orvos elott, plane ha a nap foylaman voltam wcn nem csak pisilni. ami azt illeti, borgyogyasz elott is pl..
ma 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:
71%

A legtöbb nö úgy megy, ahogy neki "normális" - van, akinek a heti egyszeri fürdés az, az garantáltan nem fog elötte egy extra zuhanyzást betenni.

Ennek ellenére az lenne az alap, hogy elötte letisztítja azt a területet, ha nincs lehetöség közveztlenül zuhanyozni, nedves kendövel is elég jól meg lehet oldani.

Viszont szörteleníteni nem lényeges, az az orvosnak teljesen mellékes.

ma 08:19
 6/7 anonim válasza:

Előfordul persze, én még olyat is hallottam hogy valaki kozmetikushoz is ugyanígy megy. Pedig ott külön van lehetőség arra hogy gyorsan letörölgessék magukat, még nedves törlőkendőt is adnak hozzá. Mondjuk nem hiszem hogy ez lenne az általános, szerintem az emberek többsége kifejezetten figyel arra hogy tisztán érkezzen az orvoshoz/kozmetikushoz.

Mondjuk a nőgyógyász annyiban más hogy ha valaki fertőzéses panaszokkal érkezik akkor megvan arra az esély hogy emiatt akkor is kellemetlen szaga lesz ha egyébként előtte tíz perccel alaposan zuhanyzott. De ezt nem tenném ugyanebben a kategóriában, mert nem tehet róla senki.

Illetve igen, a szőrtelenítés az nem esik ebbe a kategóriába, lehet valaki ápolt/ápolatlan borotválva vagy szőrösen is, szóval ezt nem is említettem emiatt.

ma 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak. Hozzám is úgy jött a szeretőm hogy nem fürdött le. Jó pisi szagú és àporodott volt. Kérte nyaljam ki hát abb nem mentem bele de simán bedugtam neki. Szóval vannak akik úgy menek orvoshoz is.
ma 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!