Ha abortusz után nem megy el valaki kontrollra, de nincs semmi tünete/problémája, attól még lehet valami baja?
Aki azt írta hogy 24/30 hogy még abortusza sem volt soha. Az ne írja hogy soha mert még lehet.Én 29 évesen tabletta mellett most estem teherbe meg kétségbe.A doki akinél voltam körzetis mert sajátra nem tellik tök paraszt volt velem.Van két kisfiam és egészségesek hál istennnek.De most nem tudom hogyan de tabletta mellett teherbe estem.De a doki úgy viselkedett velem mint egy taknyossal aki nem védekezett és most el akarja vetetni a babát.Borzasztó lelki teher ez.És a dokik még bunkóznak.
Én úgy gondolom hogy 29 évesen két gyerekkel elég nagy vagyok már hogy eldöntsem akarom e harmadikat vagy sem.Ilyekor nem szabad azt az embert kritizálni akivel a "baj" vagy áldás történt.Kinek mi.Sajnos.Ha anyagilag úgy állnánk ahogy most nem nem is gondolkoznék azon hogy megtartsam e vagy sem. Az hogy nem ment el kontrolra az legyen az ő baja.Saját érdekében azt tesz az ember amit akar.Amúgy igen lehet baj ha nem mész vissza kontrolra még akkor is ha nincs tünet.Ugyanis ha nem "jól" csinálták a műtétet és nem látott orvos később akár évek múltán is kialakulhat ciszta, daganat.Még most sem késő elmenni és női orvost felkeresni, ha férfit nem akarsz.Bár néha elgodolkodom hogy miért férfiak a nőgyógyászok hisz mindent csak elméletben tudnak.Az igazi fájdalmat akár fizikai akár lelki(szülés, abortusz) mi éljük át nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!