Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha abortusz után nem megy el...

Ha abortusz után nem megy el valaki kontrollra, de nincs semmi tünete/problémája, attól még lehet valami baja?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 09:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ja, de ha tudsz esetleg jó ötletet, hogy mehetek utána, szívesen várom. Tudom, hogy egy csodálatos fiam született volna, és nagyon hiányzik!!! Nincs olyan büntetés, ami elég lenne nekem. Még a halál sem. Szóval igazából nem is érdekelt, lehet-e valami bajom, mert ugye nem elég büntetés, csak kíváncsi voltam, mégis lehet-e valami bajom. Szóval ha a kérdésre válaszolna valaki, megköszönném.
2011. aug. 29. 10:11
 12/31 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Mi az, hogy helyetted döntöttek? Nem vagy még 18? Az meg,hogy utána mennél szenzációhajhászás, mert ha így lenne, akkor nem érdekelne, hogy lesz e valami baj,ha nem mész kontrollra...
2011. aug. 29. 10:12
 13/31 A kérdező kommentje:
tudod nem érdekelt, azt próbáltam írni. mindegy is kár volt megkérdezni, úgysem válaszoltok normálisan... higgy amit akarsz.
2011. aug. 29. 10:18
 14/31 anonim ***** válasza:
26%
ja hogy sajnálod meg téged sajnáljanak??nem teszem,mert ha tudod h nem lett volna pénzetek felnevelni,védekezni kellett volna...ha meg hagyod h helyetted döntsenek akkor nem vagy felnött.
2011. aug. 29. 10:19
 15/31 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Nem válaszolunk normálisan? Mondtuk, hogy menj el a kontrollra. Mit kéne még tenni? Kézen fogni és elhurcolni? Majd megteszik azok akik állítólag kényszerítettek. De amúgy 30.000 forint volt az abortuszra... tudod, hogy ebből a pénzből mennyi pelenkát lehet venni? Vagy mennyi óvszert?
2011. aug. 29. 10:23
 16/31 A kérdező kommentje:
Azt a 30ezret is kölcsönkértük. Nem kell sajnálni, senki nem mondta. Felesleges akármit írnom, nem hisztek ti el semmit. Menjek el nőgyógyászhoz, amikor mindenki nekemtámad így is? A nőgyógyász meg pláne... A kérdésre nem az a válasz, hogy menjek el, hanem hogy milyen bajom lehet!
2011. aug. 29. 10:58
 17/31 anonim ***** válasza:
ezt a nőgyógyász tudja megmondani...de pszihomokust is keress fel ha ennyire üldözési mániád van....miért támadna meg bárki is,főleg a doki???de irtam már h menj másik városba ahol nő is dolgozik.
2011. aug. 29. 11:01
 18/31 Tinker Bell ***** válasza:
Kár is neked válaszolni...
2011. aug. 29. 11:12
 19/31 A kérdező kommentje:
Mért támadna meg bárki is? Láthatod a válaszokat. Nem üldözési mániám van, de a lábamat nem fogom többé senkinek az ég világon szét tenni többet. Pszichiáter nem hiszem hogy segít, de köszönöm.
2011. aug. 29. 11:12
 20/31 A kérdező kommentje:

Tinker Bell!

Ha nem épp a válaszaimat kérdőjeleznétek, meg akkor semmi bajom nem lenne a válaszokkal. De ti gondolom csak azokra az abortuszosokra gondoltok, akik már az ab. után 2 héttel kontroll nélkül világba éli tovább életét, mintha mi sem történt volna, és akármit is írok oknak, úgyis találtok valamit, amit a fejemhez vágtok... Köszi tényleg ezt a 'fejmosást', de nem ezért tettem fel a kérdést.

2011. aug. 29. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!