Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha abortusz után nem megy el...

Ha abortusz után nem megy el valaki kontrollra, de nincs semmi tünete/problémája, attól még lehet valami baja?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 09:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
én válaszoltam,elsönek,de hiába....menj apácának,az a legjobb...akkor nem kell széttenni a lábad...
2011. aug. 29. 11:18
 22/31 anonim ***** válasza:
Egyrészt vannak női orvosok is, másrészt pedig senki nem fog leszólni. Voltam gyakorlaton nőgyógyászaton, egy nap volt vagy 6 abortusz, de a doki senkivel nem volt paraszt...
2011. aug. 29. 11:19
 23/31 Tinker Bell ***** válasza:

De most komolyan, mit vártál? Ez nem egy nőgyógyászok által látogatott portál. Ez nem az orvos válaszol! Sajnálom, de ha ennyire buta vagy, hogy a saját egészségedért nem mész el kontrollra, akkor nem tudok mit tenni...nem fogom megsimizni a buksidat, hogy jajjj, de jó, jajjj de ügyes!

Ha már itt tartunk, akkor tedd fel a kérdésed Hamvas Ferencnek, de ne várj tőle sem elismerést. Ő egy nagyon jó nőgyógyász, szívesen válaszol...

[link]

2011. aug. 29. 11:20
 24/31 A kérdező kommentje:

Tinker Bell! Abbahagyhatnád, vagy visszaolvashatnád amit írtál. Erősen túlzol, és kiforgatod a szavaim.

81%-os. Igen, az megfelelő válasz volt, hogy "lehet", de meg tudnád mondani, hogy mi?

84%-os köszönöm, remélem, hogy vannak még ilyen orvosok, akinél én voltam nagyon bunkó volt. Végülis megértem, de szerintem a legtöbb ilyen...

2011. aug. 29. 11:23
 25/31 anonim ***** válasza:

akkor menj másik dokihoz,hányszor irjam??????

igen,Hamvas Ferenc nekem is kézségesen válaszol!!

azért nem irtam többet,csak annyit h lehet,mert nem vagyok nőgyógyász,és volt eszem védekezni,igy abortuszom se volt soha!!!

2011. aug. 29. 11:31
 26/31 Tinker Bell ***** válasza:
Figyelj csak! Én tőlem úgy teszted tönkre az életed, ahogy akarod! Teljesen hidegen hagy! Igazán szívesen a linket! Remélem egyszer felnősz!
2011. aug. 29. 11:32
 27/31 A kérdező kommentje:
******* (úgy látszik, mindegy mit írok)
2011. aug. 29. 11:35
 28/31 A kérdező kommentje:
Ó, és felfogtam hogy nem tudjátok, szóval köszi, nem kell többet foglalkoznotok a kérdéssel, de akkor ezt kellett volna írni!
2011. aug. 29. 11:36
 29/31 anonim ***** válasza:

rosszul kérdeztél...tedd fel ugy a kérdést h mi baja lehet?

mert a te kérdésedre a válasz az vagy igen,vagy nem!!!

irtam h akár soha nem lehet gyereked...ez miért nem jo válasz?ugyanis sokszor a doki se tudják mi a gond ha valaki nem tud teherbe esni,csak akkor kapnak a fejükhöz mikor megtudják hogy az illetőnek volt abortusza....onnantol világos minden..

2011. aug. 29. 11:39
 30/31 A kérdező kommentje:

Igen, rosszul tettem fel a kérdést. Bocsánatot kérek érte!

Rendben, akkor konkrét dolgot dokik sem biztos hogy tudnak.

2011. aug. 29. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!