Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után még meddig...

Abortusz után még meddig vannak terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Azonnal megszűnnek vagy pár napig még érezhetőek? Pl mell érzékenység,émelygés,haspüffedés stb
2011. okt. 29. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem volt abortuszom,de terhességi tünetem nem volt még akkor,azota már van gyermekem,de vele is 3 terhessegi hónapban jöttek a rosszullétek.
2011. okt. 29. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
nekem megszűntek a tünetek már másnap de minimum 1-2 nap után biztosan. ha több napig érzed akkor lehet benned maradt valami. sok ilyenről olvastam, de reméljük semmi baj!
2011. okt. 29. 19:59
 3/13 A kérdező kommentje:
Csütörtökön voltam és még mindig megvan az összes tünetem!!Remélem nem maradt bennem valami!
2011. okt. 29. 22:01
 4/13 anonim ***** válasza:

érzel valami nagyon erős alhasi fájdalmat?

én javaslom aki műtőt menj vissza hozzá. nekem pl iszonyatos fájdalmaim voltak, de csak az izgalomtól és hogy visszahúzódott a méhem.

2011. okt. 29. 22:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem fáj a hasam,csak olyan püffedt!Meg duzzadtak a melleim!
2011. okt. 30. 07:06
 6/13 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nem volt!Aznap nehezen tudtam ülni,de amúgy semmi nem volt!Annyi hogy 3 hétig megvolt utána!
2011. nov. 1. 17:25
 7/13 anonim ***** válasza:
neked csak pár óráig vérzett és annyi volt. hamar regenerálódott a testem.
2011. nov. 1. 20:53
 8/13 anonim válasza:
31%

Egy nő aggódva fordul nőgyógyászához:

– Doktor úr, nagy bajban vagyok, és már csak maga tud rajtam segíteni. Itt van velem ez az 1 éves gyerek, és már megint terhes vagyok. Nem számítottam arra, hogy ilyen kicsi lesz majd köztük a korkülönbség. Ezt én így nem tudom vállalni.

– Értem – válaszol a nőgyógyász. – Akkor hát mit tehetek önért?

– Nem akarom kihordani ezt a terhességet, a megszakításhoz kérem a segítségét.

Az orvos kicsit töpreng, majd így szól:

– Azt hiszem, jobb megoldást is tudok a problémájára. Olyant, ami önre nézve kevésbé veszélyes.

A terhes megkönnyebbül, mert azt hiszi, a szülész teljesíti a kérését.

De az orvos így folytatja:

– Ha tehát tényleg azt akarja, hogy ne kelljen egyszerre két gyermekről gondoskodnia, akkor öljük meg ezt itt, amelyiket épp a karjában tartja!

Így aztán kipihenheti magát, mielőtt a magzatgyermek világra jönne. Ha tehát tényleg csak az időzítéssel, meg a gyerekszámmal van baj, akkor nem számít, hogy a kettő közül melyiket öljük meg. Meg aztán az semmiféle veszélyes szövődménnyel nem jár az ön testére nézve, ha inkább ettől a karon ülőtől szabadul meg.

A nő szörnyülködve tiltakozik.

– Nem, nem, doktor úr! Hiszen ez szörnyűség! Égbekiáltó bűn lenne, ha megölnék egy gyereket!

– Egyetértek önnel – válaszolt az orvos. – De először azt hittem, hogy ez magácskának nem jelent gondot… Ezért javasoltam önnek ezt a megoldást.

2011. nov. 4. 19:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam ,hogy egészségügyi okokból kellett végrehajtani a műtétet! Utolsó!Még nem hallottam ezt a viccet,baromi jót röhögtem!!!! Én is tudok egyet:-Kár,hogy anyád annak idején nem téged választott:):):)
2011. nov. 4. 19:54
 10/13 anonim ***** válasza:
24%

Én csak kérdeznék valamit, ha nézed még ezt a kérdést. Most volt abortuszod, és te azt a szöveget egy viccnek tartod? Mi volt benne a poén? Csak mert tudod nekem is volt egy, 5 hónapja, és mai napig csak nyugtatóval tudok normálisan aludni, és nincs olyan, hogy ha Rá gondolok, ne bőgném el magam... Téged nem viselt meg, vagy alapból ilyen morbid a humorod? Komolyan érdekel, nem akarlak megbántani, csak nem értem.

Na de ha már itt járok, akkor válaszolok is. Nekem tejes előváladékom volt utána pár hétig. A hányingerem még aznap elmúlt. Arra emlékszem még, hogy nagyon-nagyon görcsöltem utána 1 hétig kb. (Már azért írom, hogy arra emlékszem még, mert az utána lévő idő teljesen kiesett...)

2011. nov. 6. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!