Egy sajnálatos abortusz után 1 hónappal határozott, pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Miómák nem befolyásolhatják a teszt eredményét úgy tudom. Illetve tisztában vagyok azzal is, hogy több hét kell, amíg a hcg hormon "eltűnik".
Szeretnénk babát... voltunk együtt, óvszerrel védekeztünk, hogy helyre álljon a szervezetem és a miómákat majd újra megfigyeljék, de valamiért nem lehettünk alaposak?
2010. márc. 4. 08:40
1/9 anonim válasza:
Ha babát akarsz, mért volt abortuszod egy hónappal ez előtt. Nem értem?
2/9 A kérdező kommentje:
Közvetlenül az egyik nagy mióma mellett volt és teljesen keresztenyomta, valamint folyamatosan véreztem.
2010. márc. 4. 08:54
3/9 anonim válasza:
a myoma is okozhat pozitiv terhességi tesztet.
Doki megnéz ih-val és fog tudni biztosat mondani.
4/9 anonim válasza:
és sajnos a kaparás után visszamaradt magzati részek is pozítív teszteredményt adnak.légyszi vedd komolyan,nagy bajod lehet belőle,azonnal irány a doki,hüvelyi UH!
5/9 anonim válasza:
Abortusz után még egy ideig kimutatható a hcg a szervezetben míg ki nem ürül magától, lassan halvanyábbak lesznek a tesztek, aztán később lesz csak negatív, szerintem ne aggódj, ez természetes dolog.
6/9 anonim válasza:
egy hónap múlva már nem lenne határozott a teszt.fontos lenne az Uh,ne bagatellizáljuk el.
7/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta vetélés után a doki hogy 2-max.3 hét után már ne legyen poz. a teszt. Ha az lett volna akkor uh stb mert sosem tudni. Nekem nem volt művi befejezés...
8/9 anonim válasza:
Szia!Nekem a vetélés után 1 hónappal már 100%-os negatív volt a tesztem.
9/9 anonim válasza:
Első!!!! Írta a kérdező,hogy SAJNÁLATOS!!!!Próbálj meg a kérdésre koncentrálni aztán ha azután is csak ilyen idióta választ tudsz adni,akkor inkább tartsd meg magadnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!