Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nők TÖBBSÉGE mit használ?...

A nők TÖBBSÉGE mit használ? Betét vagy tampon?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki beszól ez NEM egy hagyományos betét vagy tampon kérdés amiből van ezer. Arról is van természetesen véleményem, mint minden nőnek. De engem az arányok érdekelnek.
2011. júl. 20. 12:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kortól függenek az arányok... 13-14 éves kor alatt biztos hogy több a betétes, utána több a tamponos, de 16 éves kor felett biztos több a tamponos.
2013. júl. 25. 12:49
 32/33 anonim ***** válasza:
Az én környezetemben mindenki csak akkor használ tampont ha fürdeni szeretne nyáron vagy úszni stb. Amúgy betétet használunk.
2013. júl. 25. 12:52
 33/33 A kérdező kommentje:

Használunk? Ki ez a többesszám? :-)

Amúgy én is betétezek (kivéve strand), pedig már 22 vok :-)

Igen, az igaz, hogy a kislányok (ált suli) még inkább betéteznek, aztán jön a tamponozás, a későbbi korosztályok (30-as 40-es nők) passz. Aztán meg ugye arányok, a nők többsége hány éves. Tényleg csak érdekelt. Mondjuk úgy le lehetne mérni visszafelé, hogy a boltokban miből fogy több talán

Te amúgy hány éves vagy? :-)

És köszi a választ!

2013. júl. 25. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!