A nők TÖBBSÉGE mit használ? Betét vagy tampon?
Betétet (nőgyógyászom nem ajánlja a tampont, szerinte nem egészséges)
25/N
Ne haragudjatok lányok, köszi a válaszokat, de két választól eltekintve NEM arra válaszoltatok amit kérdeztem! :) Azt kérdeztem a nők TÖBBSÉGE mit használ, nem hogy a válaszolók. Én is írhatnám, hogy betét, de nem teszem. :)
Akkor, hogy hogy értettem a kérdést:
például a barátnői körödben, vagy női családtagokkal ha szóba került, mi a "népszerűbb".
Vagy ha boltos vagy, mit vesznek inkább a nők.
Vagy ha esetleg van statisztika (amit én sem hiszek.)
A nők TÖBBSÉGE mit használ. Ez érdekel. :D
Nos, erre meg azt lehet írni, hogy van aki tampont, van aki betétet. Az én ismerettségi körömben teljesen megoszlanak az arányok, egyik felé sem billen a mérleg nyelve. Sőt, akadnak szépszámmal olyanok, akik intimtölcsért használnak...
Nem hiszem, hogy ezzel okosabb lettél:)
helló
Nálunk anyám ,anyósom keresztanyám és szinte minden női családtag akit ismerek , az betétet használ. remélem hasznos a válasz.
Betét.
Ráérek még tampont használni. :)
Egyszer a suliban jött meg és pont nem volt nálam betét. Az összes lány osztálytársam megkérdeztem, hogy van-e betétje. A 18 lányból 17-nél tampon volt. Egy valaki használ betétet, őnála meg pont nem volt...
Szóval az osztályomból kiindulva, tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!