Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nők TÖBBSÉGE mit használ?...

A nők TÖBBSÉGE mit használ? Betét vagy tampon?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki beszól ez NEM egy hagyományos betét vagy tampon kérdés amiből van ezer. Arról is van természetesen véleményem, mint minden nőnek. De engem az arányok érdekelnek.
2011. júl. 20. 12:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
32%

Betétet (nőgyógyászom nem ajánlja a tampont, szerinte nem egészséges)

25/N

2011. júl. 20. 14:08
 22/33 anonim ***** válasza:
Tampon sokkal jobb, de sajnos rászorulok, hogy mindkettőt használjam egyszerre, az erősség miatt.
2011. júl. 20. 14:50
 23/33 anonim ***** válasza:
ha elmegyek valahova tampon, de otthonra és éjjelre betétet.
2011. júl. 20. 14:52
 24/33 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok lányok, köszi a válaszokat, de két választól eltekintve NEM arra válaszoltatok amit kérdeztem! :) Azt kérdeztem a nők TÖBBSÉGE mit használ, nem hogy a válaszolók. Én is írhatnám, hogy betét, de nem teszem. :)

Akkor, hogy hogy értettem a kérdést:

például a barátnői körödben, vagy női családtagokkal ha szóba került, mi a "népszerűbb".

Vagy ha boltos vagy, mit vesznek inkább a nők.

Vagy ha esetleg van statisztika (amit én sem hiszek.)

A nők TÖBBSÉGE mit használ. Ez érdekel. :D

2011. júl. 20. 15:37
 25/33 anonim ***** válasza:

Nos, erre meg azt lehet írni, hogy van aki tampont, van aki betétet. Az én ismerettségi körömben teljesen megoszlanak az arányok, egyik felé sem billen a mérleg nyelve. Sőt, akadnak szépszámmal olyanok, akik intimtölcsért használnak...

Nem hiszem, hogy ezzel okosabb lettél:)

2011. júl. 20. 15:47
 26/33 Rockmokus válasza:

helló

Nálunk anyám ,anyósom keresztanyám és szinte minden női családtag akit ismerek , az betétet használ. remélem hasznos a válasz.

2011. júl. 20. 22:33
 27/33 anonim ***** válasza:

Betét.

Ráérek még tampont használni. :)

2011. júl. 21. 00:46
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a tamponosak ringyók!!!!!
2012. jan. 8. 12:23
 29/33 A kérdező kommentje:
És miért?
2012. jan. 10. 18:38
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a suliban jött meg és pont nem volt nálam betét. Az összes lány osztálytársam megkérdeztem, hogy van-e betétje. A 18 lányból 17-nél tampon volt. Egy valaki használ betétet, őnála meg pont nem volt...

Szóval az osztályomból kiindulva, tampont.

2013. júl. 1. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!