Miért használ az emberek többsége fluoridos fogkrémet amikor tudvalevő hogy a fluor súlyos méreg, és nagyon káros hatást gyakorol az emberi szervezetre?
Ahogy én hallom(pedig már 1 éve nem élek otthon), a fluor mellet az sp is nagyon káros, mégis sok kislány szeretné magában tudni:D
Na jó bocs az offért:P
Szerintem azért ahhoz tubusszámra kellene enned, különben nem nagyon lenne forgalomban:)
Inkább nézz utána...
1. a fluor és a fluorid nem ugyanaz! :)
2. a fogkrémet nem eszed meg, hanem fogat mosol vele!
3. nem a fluortartalmú fogkrémet tiltották be máshol, hanem az egyéb fluoridtartalmú készítményeket, amiket lenyelhetsz.
A lényeg, hogy a fogkrém nem élelmiszer.
Nem véletlenül nem tiltották be, csak sokan szeretnek pánikot kelteni és elferdíteni a híreket.
Bocs, elgépeltem, ismétlem:
NEM TILTOTTÁK BE A FLUORIDTARTALMÚ FOGKRÉMEKET, hanem az egyéb fluoridtartalmú készítményeket, táplálékkiegészítőket pl. fluoridos tabletta, fluoridos rágógumi. A fogkrémből bekerülő fluorid elég, nem kell egyéb.
Én láttam fluoridmentes fogkrémet. A fluor, mint erős oxidáló anyag káros, de a flourid már oxidálódott ion. Pont annyira káros, mint bármely más só.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!