A nők TÖBBSÉGE mit használ? Betét vagy tampon?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki beszól ez NEM egy hagyományos betét vagy tampon kérdés amiből van ezer. Arról is van természetesen véleményem, mint minden nőnek. De engem az arányok érdekelnek.2011. júl. 20. 12:10
12/33 anonim válasza:
Szerintem a többség tampont használ.
De én betétet használok 11 éves korom óta, mióta megjött.
13/33 anonim válasza:
Betétet használok amióta megjött, kb 12-3 éves korom óta.
Most 19 éves vagyok. Tampont nem tudok használni, nekem az kényelmetlen.
15/33 anonim válasza:
Én betétet használok. A tampon egészségtelen.
16/33 anonim válasza:
Tampont mert sokkal kényelmesebb.
17/33 anonim válasza:
A tampon nem sért fel semmit, ha az ember rendesen használja.
18/33 anonim válasza:
Betétet, mert egy éve kűzdök nőgyógyászati problémával és nem bírom felhelyezni a tampont, le is tiltottak róla a dokik, mert egészségtelen, és amúgy sem csúszik fel sajnos :( Pedig a betét nagyon kényelmetlen.
19/33 anonim válasza:
Régen tampont, de az állandó nőgyógyászati megbetegedések miatt a betétre cseréltem. Nődokim szerint kifejezetten egészségtelen a tampon, így hát átálltam.
De egyébként intimtölcsért is használok.
20/33 anonim válasza:
Tampont nappal és éjszaka is. A betét nekem nagyon kényelmetlen:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!