Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ciki, hogyha egy...

Szerintetek ciki, hogyha egy 18 éves csajnak kicsi a melle? :-s

Figyelt kérdés

18 évet töltök juliusban és a melleim akkorák mint egy 10 évesnek,vagyis ez nemis mondhato mellnek,simán elindulhatok melltarto nélkülis mert a legkisbeb méret kell nekem alig kaphato 30 A-s vagy 32 per 70es....

vajon fog e még nőni?:(

olyan ciki,más korombeli csajoknak már normális méretü nekem meg kicsi és szégyenlem,mindig push-up -os melltartot veszek fel meg szivacsosat:(

2011. júl. 12. 14:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia!Barátnom tobb honapig minden nap evett szóját,és nagyobbak lettek a mellei.En nem vettem észre,o mondta.

Nem sokkal nagyobbak,de nottek egy keveset.

Egyél olyan ételeket,amik fitoosztrogéneket tartalmaznak.

De ne vidd tulzásba,mert a tulzott osztrogénbevitel is felboríthatja a hormonháztartásodat,és egészségugyi problémákat okozhat.

2011. júl. 19. 13:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia!En is 18 éves vagyok.Kicsi formás melleim,kerek fenekem van.Vékony(45kg) és alacsony (160cm) vagyok.

Eddig egy pasinak sem volt gondja a kis melleimmel.

Sot az tapazstalatam,hogy a nálam idosebb pasiknak jobban bejon a kicsit kislányos kulsom.

Szerintem a legtobb pasiknak az imponál,ha egy lány noies-mind kinézetben,mind viselkedésben,elbuvolo,érzéki,határozott,de nem rámenos,kedves és emmellett még intelligens is.

A fiúk nem vesznek komolyan egy olyan lányt,akinek annyi esze van,mint egy marék szárított lepkének,nincsenek céljai az életben,és az a legnagyobb gondja,hogy nem passzol az új mukorme a muhajához.

Kis mellekkel is tudsz noiesen,sexisen oltozodni.

Én például nagyon szeretem a nyáriruhákat és az olyan felsoket,amiknek nincs pántjuk,melltartó nélkul hordani.

Szerinem nagyon édin mutatnak benne a kis cicik:D

Egy ruhát mindig tudni kell viselni.Járj benne emelt fovel,egyenes háttal,behuzott hassal és kidomborított mellekkel.Persze nem kell tulzásokba esni.

Hangsúlyozd ki azokat a testrészeidet,amiket formásnak,szépnek tartasz.

Ha te nem látod magadat jó csajnak,akkor nem várhatod el másoktól,hogy ok annak tartsanak.

Persze nem beképzeltségre buzdítalak,hanem azt mondom,hogy vállald bátran a noiességedet,és érezd jól magad a borodben.

2011. júl. 19. 13:49
 23/25 A kérdező kommentje:
köszöböm a hozzászolásokat,igazatok van
2011. júl. 25. 11:28
 24/25 anonim válasza:
Én 21 fiú vagyok és számomra egy tini icipici mell is vonzóbb mint egy nagyobb mell,valamiért olyan aranyos és cuki,sokkal jobban elvagyok egy pici mellel mint egy nagyobbal:)De ez típus kérdése,valaki a nagyobbakat szereti:)
2011. júl. 25. 20:05
 25/25 A kérdező kommentje:
:) aranyos vagy,kösz a válaszod:)
2011. júl. 26. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!