Szerintetek ciki, hogyha egy 18 éves csajnak kicsi a melle? :-s
18 évet töltök juliusban és a melleim akkorák mint egy 10 évesnek,vagyis ez nemis mondhato mellnek,simán elindulhatok melltarto nélkülis mert a legkisbeb méret kell nekem alig kaphato 30 A-s vagy 32 per 70es....
vajon fog e még nőni?:(
olyan ciki,más korombeli csajoknak már normális méretü nekem meg kicsi és szégyenlem,mindig push-up -os melltartot veszek fel meg szivacsosat:(
Szia!Barátnom tobb honapig minden nap evett szóját,és nagyobbak lettek a mellei.En nem vettem észre,o mondta.
Nem sokkal nagyobbak,de nottek egy keveset.
Egyél olyan ételeket,amik fitoosztrogéneket tartalmaznak.
De ne vidd tulzásba,mert a tulzott osztrogénbevitel is felboríthatja a hormonháztartásodat,és egészségugyi problémákat okozhat.
Szia!En is 18 éves vagyok.Kicsi formás melleim,kerek fenekem van.Vékony(45kg) és alacsony (160cm) vagyok.
Eddig egy pasinak sem volt gondja a kis melleimmel.
Sot az tapazstalatam,hogy a nálam idosebb pasiknak jobban bejon a kicsit kislányos kulsom.
Szerintem a legtobb pasiknak az imponál,ha egy lány noies-mind kinézetben,mind viselkedésben,elbuvolo,érzéki,határozott,de nem rámenos,kedves és emmellett még intelligens is.
A fiúk nem vesznek komolyan egy olyan lányt,akinek annyi esze van,mint egy marék szárított lepkének,nincsenek céljai az életben,és az a legnagyobb gondja,hogy nem passzol az új mukorme a muhajához.
Kis mellekkel is tudsz noiesen,sexisen oltozodni.
Én például nagyon szeretem a nyáriruhákat és az olyan felsoket,amiknek nincs pántjuk,melltartó nélkul hordani.
Szerinem nagyon édin mutatnak benne a kis cicik:D
Egy ruhát mindig tudni kell viselni.Járj benne emelt fovel,egyenes háttal,behuzott hassal és kidomborított mellekkel.Persze nem kell tulzásokba esni.
Hangsúlyozd ki azokat a testrészeidet,amiket formásnak,szépnek tartasz.
Ha te nem látod magadat jó csajnak,akkor nem várhatod el másoktól,hogy ok annak tartsanak.
Persze nem beképzeltségre buzdítalak,hanem azt mondom,hogy vállald bátran a noiességedet,és érezd jól magad a borodben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!