Szerintetek ciki, hogyha egy 18 éves csajnak kicsi a melle? :-s
18 évet töltök juliusban és a melleim akkorák mint egy 10 évesnek,vagyis ez nemis mondhato mellnek,simán elindulhatok melltarto nélkülis mert a legkisbeb méret kell nekem alig kaphato 30 A-s vagy 32 per 70es....
vajon fog e még nőni?:(
olyan ciki,más korombeli csajoknak már normális méretü nekem meg kicsi és szégyenlem,mindig push-up -os melltartot veszek fel meg szivacsosat:(
Ciki, vagy sem, ell kell fogadni amit a természet adott. Én is ilyen típus vagyok, csak én 33 éves. Nézd a jó oldalát! Sosem lesznek térdig érő melleid, még a szülés, szoptatás, és 8 gyerek után sem! :)
Vannak pasik, akiknek ez jön be, vagy inkább nem zavar!
hát mondjuk....30 éves kor után nem annyira ciki...
de igy fiatalon ugyebár a paisk a mellet nézik meg elöször:-s
és biza sokan gunyolodnak,hogy kicsi:(
legalább annyira "ciki", mint a barna haj vagy a kék szem - ez adottság, nem tudod megváltoztatni, hacsak meg nem műtteted
egyébként kb. 22 éves korodig még nőhet, de ha anyukádnak-nővérednek kis mellei vannak, nem túl jók az esélyeid - ez genetika
viszont a mell zsírból van, ha gebe vagy és hízol kicsit, a melleid is nagyobbak lesznek, persze a D kosár akkor is reménytelen, de egy kicsit javulhat a helyzet
Én 21 éves fiú vagyok és nekem sokkal jobban bejön az ha egy lánynak kicsi tinis a melle.Olyan cuki nekem:))
A nagyobbakat meg az ilyen hatalmasat azt kimondottan nem szeretem ,inkább az ilyen tinis pici melleket szeretem és nagyon sokan vannak még így.Számomra az az aranyos,tehát emiatt ne aggodj,ha szép a tested meg az arcod és jól öltözködsz és kedves vagy akkor minden rendbe lesz:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!