Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ciki a nyári melóm, elmondjam a csajnak, akivel ismerkedek?
Építőipari segédmunkásként dolgozok nyáron. A pénz az jó, ezért mentem oda.
De nem tudom, mit szólna hozzá a csaj. Biztos inkább egy úszómester sráchoz vonzódna, nem? :/
17/f
ha ez nem tetszik neki akkor egy hülye p*csa
inkább értékelje h dolgozol
Nem tudom, néztek e How I met your mothert, de abban volt egy jelenet, amikor az egyik azt gondolja, hogy a csajoknál totál nem menő az építészmérnöki meló, mire kiderül, hogy tálalás kérdése minden.
Ember, én gimis koromban ilyen melókat csináltam, és azzal menőztem, milyen kemény, férfias munka, és mennyien nem bírják. Eszembe sem jutott, hogy égő lenne, amit dolgozom, és nem is tartotta annak senki.
Butaság, ez nem ciki egy nyári munka nem lehet ciki és akinek van esze az olyat választ amivel a leginkább lehet keresni, (ráadásul ez nem is könnyű munka).
Hidd el nincs tele kicsi orzságunk úszómesterekkel, a legtöbb diák szórólapot osztogat, vagy a mekiben dolgozik miért lenne ez cikibb, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!