Szerintetek ciki, hogyha egy 18 éves csajnak kicsi a melle? :-s
18 évet töltök juliusban és a melleim akkorák mint egy 10 évesnek,vagyis ez nemis mondhato mellnek,simán elindulhatok melltarto nélkülis mert a legkisbeb méret kell nekem alig kaphato 30 A-s vagy 32 per 70es....
vajon fog e még nőni?:(
olyan ciki,más korombeli csajoknak már normális méretü nekem meg kicsi és szégyenlem,mindig push-up -os melltartot veszek fel meg szivacsosat:(
hát...implantátum kizárva.....inkább maradok igy.....ugysincs mit tennem,bele kell törödjek:((
21 éves pasi, azért tetszik,ahogyan gondolkodol,csak sajnos nem minden pasi gondolkodik igy...na de ez van
Az írásod és stílusod nem épp olyan mint egy felnőtté. Már bocsi... csak feltűnt. Ezzel kéne inkább foglalkoznod, mert ez tényleg ciki. És nem gonoszkodásból mondom.
Én 25 éves vagyok, de nekem sincs mellem, ennek ellenére a pasiknak mindig is tetszettem. Nem értem egyáltalán miért tartod cikinek hogy kicsi. Ilyen és kész, van akinek ez tetszik, van akinek meg nem. De legalább nem a melleidért fognak szeretni ami bizony nagy előny. A szivacsos melltartó nem természetes formát ad, na az lehet ciki. Na meg ha úgy ismer meg valaki hogy a melltartó miatt normál méretű, aztán lekerül és semmi nincs ott, az is eléggé ciki. Inkább mutasd az ami van, még ha kicsi is. Nincs abban semmi különös, nem te vagy az egyetlen.
tudom,hogyaz ciki,hogy valaki ugyismer meg .......de nem mindig hordok szivacsosat mert vanmikor nem hordok melltartot sem:P
amugy a beszédems a stilusom tudom h nem felnőttes.... mertmég nem vagyok az :P ennyi...csak kor szerint .....
Ha te cikinek érzed, akkor mások is annak látják. Megérzik a kisugárzásodon. De ha te elfogadod a tested olyannak, amilyen, akkor másoknak az jön le, hogy itt egy elégedett, és SZÉP nő!
Én 24 éves vagyok 70A-s mellekkel, és még az a kimondottan vékonyka sem vagyok ehhez. (160/58)
Na de nem baj, amit a természet nem adott meg mellben, azt megadta popsiban. :)
Szép, kerek, és a párom szerint kívánatos.
Te is koncentrálj arra a testrészedre, amit a legszebbnek tartasz, és öltözködéseddel azt emeld ki.
Pl. ha vékony a derekad, vagy formás a popsid, vagy szépek a lábaid.
Egyébként nekem több pasi ismerősöm kedveli a vékony, kis mellű nőket, mint a molettebb vagy nagymellű lányokat.
te lehet hogy most éppen nem azokkal vagy körülvéve, akiknek a te típusod jön be. De majd egyszer fordul a kocka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!