Mit tudtok arról, ha egy nőnek soha nem áll be szebályosra a menzesze?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és egyáltalán nem szabályos a menzesszem,sőt van hogy több hónapot kihagy. Voltam nőgyogyásznál és azt mondta h sok nőnek soha nem áll be a menzesze,mert nincs minden hónapban peteérés...de ezzel nem vagyok kibékülve,akkor nekem hogyan lesz gyerekem?'5 évig kell majd próbálkoznom? Mit tudtok erről?2011. jún. 24. 14:18
1/5 anonim válasza:
én 17 éves vagyok, és nekem sem rendszeres. van, aki fog.gátlóval, tornával, életmódváltással állítja be, van, akinek csak szülés után áll be.
gyerekvállalással szerintem azért akadhat probléma, de ha esetleg számolod a napokat, akkor sikerülhet
2/5 anonim válasza:
Unokatesómnak is ilyen volt, volt hogy hónapokig semmi. Ő neki és évek óta ment már ez, aztán tablettát szedett, és így kényelmesebb neki.
3/5 anonim válasza:
Nekem csak 24 évesen állt be, nem tudom mitől. Pedig 11 éves korom óta megvan.
De az sem biztos h baj, ha nem áll be. Teherbe tudsz esni azokban a hónapokban amikor van peteérésed. Esetleg akkor lehet gond, ha olyan hormonzavar okozza a ciklusod, ami nem hagyja a gyereket megtapadni, vagy más ehhez hasonló gondot okoz. Szerintem felesleges aggódnod.
4/5 anonim válasza:
A nőgyógyászod tévedett,akinek nem rendszeres a menstruációja annak hormonális problémái vannak, ezért van,hogy helyrerázódik szülés után. A nőgyógyász meg nem csoda,hogy csak eddig jutott,a hormonok a belgyógyász szakterülete, és ez eléggé súlyos probléma. Menj belgyógyászhoz vele,házi orvosodtól kapsz beutalót. Fogamzásgátlót semmiképpen se fogadj el, az csak elfedi a problémát,de ha baj van később ugyanúgy előjön, jobb,ha még most kideríted mi van.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindent :)
2011. aug. 5. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!