Másnak is megörült a menzesze?
9 napja múlt el a menzeszem, és ma megint elkezdtem vérezni.
Nem nagyon már bocsi de egy papír zsepi felülete lett véres utána be raktam egy betétet és egy nagyon kicsit lett olyan. De pl most ahogy voltam wc-n a papír kicsit olyan volt.
Írtam a netten orvosnak, hogy mi lehet, mi a teendőm, ezt a választ kaptam:
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Ez simán lehet egy tüszőrepedésből származó középidős vérzés . Szerintem jelenleg nincs teendője. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc
Engem még is aggaszt! Mert 25 éves vagyok 11 éve menstruálok, szültem már két gyereket, de ilyen tüszőrepedéskor még soha nem volt.
Esetleg valaki szokott tüsző repedéskor vérezni?
Bár anyukámmal beszéltem mondta, hogy most neki is meg a nővéremnek is meg kergült.
Lehet az időjárás?
Másnak is van hasonló problémája?
Nekem óramű pontosságú a mensim 6 éve, mindig 28 napra jön, reggel ahogy elmegyek wcre rögtön. Nagyon ritkán van olyan, hogy esetleg 29 napra jön meg....
Most viszont késett 4 napot, tiszta idegbeteg voltam. Semmilyen tünete nem volt, máskor előtte egy héttel folyton fel vagyok puffadva, rengeteget iszok, idegbeteg vagyok, feszülnek a melleim stb. Most viszont semmi ilyesmi nem volt!
Úgyhogy nemcsak Neked őrült meg, én is idegeskedtem miatta napokig, ha nagyon izgulsz menj el nődokihoz. :)
Igen, nekem most 1 nappal előbb jött meg, ami SOHA nem fordult még elő (fog.gátlót szedek, órára pontos szokott lenni).
Talán ez a hülye időjárás tesz be nekünk:)
Ugyanaz, mint neked, elmúlt 7 nap után (ami nekem általános) és 6 nap után most megint, a 6. napom van most. Az első 7 inkább ilyen barnás volt, mint vér, nem tudod esetleg, hogy mi van velem? Sosem voltam orvosnál, nem élek nemi életet és nagyon megijedtem. Ha nem muszáj nem mennék orvoshoz, anyának sem merek ilyeneket elmondani. :/
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!