Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek kimaradt a menzesze,...

Akinek kimaradt a menzesze, mikor jön meg újra?

Figyelt kérdés
Úgy értem, akinek egy betegség, vagy idegesség, stressz miatt maradt ki 1 hónapot, annak a következő hónapban mikor jött meg? A rendes várt időben, vagy teljesen szabálytalanul, egyszercsak...
2011. márc. 17. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy vettem észre hogy nagyjából szabályosan.
2011. márc. 17. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy egyáltalán miért maradt ki.
2011. márc. 17. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem meg sem jött miután kimaradt.
2011. márc. 17. 13:31
 4/4 anonim válasza:
Hat, szerintem barmikor megjohet. Attol fugg mi az ok. Nekem pl. tablettaszedes bef-kor nem jott meg 2 hoig. A nogyogyim azt mondta, mioma lehet, az is bezavar igy. Nem volt semmi. A vizsgalatot kovetoen megjott.. Kihagyott egyet, de pl. mikor a fiamat szerettuk volna osszehozni, akkor mar reg nem szedtem tabl-t, tehat ez nem lehetett ok es szep 28 napos ciklusokbol lett egyszer 34, kov. hoban 27. Ossze-vissza. Aztan fiamat szoptattam 15 hoig es osszesen 23 honapig nem volt meg nekem, ez is ritka (milyen jo volt!), de azutan nem akkor jott meg, mint anno, ho vegen, hanem kozepen. Most ujra probalkozunk es a ciklusom azota sem borult fel.
2011. márc. 22. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!