Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet, hogy ehónapban...

Mitől lehet, hogy ehónapban kimaradt a menzeszem?

Figyelt kérdés

Amikor meg kellett volna jönnie (5-6 körül) volt egy kis folt a bugyimon, meg nagyon ideges voltam egész nap (mikor rendesen megjön is mindig az vagyok), meg volt pár darabka a vizeletemben, de ezen kívül SEMMI!!! Ez mitől lehet?! Nem vagyok stresszes, nem kezdtem fogyókúrába, nem tudom, mi mástól lehet...

20/L vagyok és 8 éve rendszeres és nem lehetek terhes

2011. okt. 14. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Felfázás?
2011. okt. 14. 21:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs más "tünetem", csak ennyi, hogy nem jött meg.
2011. okt. 14. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz, ha semmit sem talál, akkor hormonális oka lehet, akkor kérj tőle beutalót endokrinológiára. De 8 év után ez nem normális.
2011. okt. 14. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát, oda max akkor mennék, ha jövő hónapban sem jönne meg! Amúgy volt már olyan életemben máskor is (2x), hogy 1 hónap kimaradt.
2011. okt. 14. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:

túlsúlyos sem vagy?

terhesség azért van kizárva, mert az elmúlt 3 hónapban nem volt szex?

2011. okt. 14. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:
158 cm és 50 kg vagyok, az elmúlt 20 évben senkivel sem kerültem intim kapcsolatba :D
2011. okt. 14. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
De más bajod nincs? Pl alhasi fájdalom, vagy szőrösödés, hízás, fogyás, hangulatzavarok, depresszió, szorongás, izzadás, stb?
2011. okt. 14. 22:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
2011. okt. 14. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!