Mikor jön meg a lányok menzesze?
16:10 vagyok
Miért lenne butaság? Nem tudom, hogy ezen mit nem lehet érteni. Egy statisztika szerint az átlag 13 éves kor. Mindenkinek más életkorban jön meg, ez egyénenként változhat. Nem tekinthető kórosnak sem az ha valakinek 9, sem az ha 16 éves korában jön meg. Nem tudom tovább magyarázni.
Még mindig nem értem, miért lenne hülyeség...
Statisztikát ugyan nem tudok, de tessék (még számtalan honlapon olvasható ugyanez a tény):
1. [link]
"A lányok első menstruációja Magyarországon átlagosan 12-13 éves korban következik be."
2. [link]
"A menstruáció általában 12-13 éves korban kezdődik, de ennél hamarabb vagy később is bekövetkezhet."
3. [link]
"A lányok első menstruációja, a serdülőkor kezdetén, általában 12-13 éves korban következik be, ezt szaknyelven "menarche"-nak nevezzük."
A felvilágosító füzetkékben is az orvosok által megjelölt 12-13 éves kor szerepel.
Ennél tovább nem tudom részletezni. De tudjátok mit? Most bizonyítsátok ti, hogy hülyeség. Részemről végeztem ezzel a hülye vitával.
tegnapelőtt 15:07!
16 éves lány vagyok.
Tényleg elég nagy a "szórás", sok mindentől függ, hogy ki mikor kezd menstruálni. Bár az én megfigyeléseim alapján is a 13 éves kor az átlag. Én pedig bocsánatot szeretnék kérni, talán kicsit szemtelen volt egy felnőtt nővel szemben, amit a legutóbbi kommentem utolsó soraiban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!