Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya nem akar kórházba vinni?

Anya nem akar kórházba vinni?

Figyelt kérdés
Csütörtökön voltam nőgyógyásznál,jobb alhasi fájdalmakkal.Nem tudjapontosan mi bajom van.Azt mondta hogy jegeljem a hasam meg kaptam antibiotikumot,majd ha felerősödik a fájdalom akkor azonnal menjünk vissza a kórházba és akkor bent fognak kivizsgáláson..Jegelgetem már 4 napja,meg szedem az antibiotikumot,de nem használ.Nem erősödött fel,ugyanolyan maradt.Lehet vissza kéne menni,de anyu azt mondta hogy még szerdáig bekell szednem az utolsó antibiotikumot és még várunk utána pár napot.De ugyse fog elmúlni hisz már 3 napja szedem.Mikor meg azt mondom hogy anyu lehet bekéne menni a kórházba akkor egyből mert minek??beakarsz feküdni vagy mi? Most mit csináljak?
2011. jún. 13. 19:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Na a kérem szépen ha néhány napig/hétig nem ír akkor biztos hogy igazam volt hogy vakbél mert megműtötték
2011. jún. 14. 14:15
 42/51 anonim válasza:

Ettől tartok énis... nemnormális az ilyen anya. -.-"

Csaakis az ő hibája.

2011. jún. 14. 15:12
 43/51 anonim ***** válasza:
De ha első nap mennek akkor sincs esélye elkerülni a műtétet de amikor nagyon fáj akkor itt már késő
2011. jún. 14. 15:32
 44/51 anonim ***** válasza:
Mondom hogy megműtötték és kórházban van nem véletlenül nem ír
2011. jún. 14. 22:27
 45/51 A kérdező kommentje:
kórházba voltam.Nem vakbél.Hanem vagy a sav miatt voltak ezek a fájdalmak vagy pedig bélgyulladás miatt. Aug.19-re rendeltek vissza gasztroenterológiára.Megtükröznek!!!:(( Köszi mindenkinek azért hogy írtatok.:)
2011. jún. 17. 14:01
 46/51 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy semmi baj nem lesz. Sem most, sem soha máskor! Nagyon jó egészséget és minden jót kívánok Neked!!! :)
2011. jún. 17. 14:40
 47/51 anonim ***** válasza:
Szia picilány én a legelső válaszoló vagyok, nagyon aggódtam már érted. Ahogy olvasom nem csak én. Örülök, hogy nem lett nagy bajod és nem kellett műteni. Nagyon jó egészséget kívánok neked: Éva
2011. jún. 17. 16:14
 48/51 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2011. jún. 17. 16:53
 49/51 anonim válasza:
Szia énis nagyon aggódtam már érted... :/ Nagyon szurkolok :) nem lesz semmi gond :)
2011. jún. 21. 14:22
 50/51 anonim ***** válasza:
Írd majd meg picilány mi lett a diagnózis.
2011. jún. 21. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!