Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya nem akar kórházba vinni?

Anya nem akar kórházba vinni?

Figyelt kérdés
Csütörtökön voltam nőgyógyásznál,jobb alhasi fájdalmakkal.Nem tudjapontosan mi bajom van.Azt mondta hogy jegeljem a hasam meg kaptam antibiotikumot,majd ha felerősödik a fájdalom akkor azonnal menjünk vissza a kórházba és akkor bent fognak kivizsgáláson..Jegelgetem már 4 napja,meg szedem az antibiotikumot,de nem használ.Nem erősödött fel,ugyanolyan maradt.Lehet vissza kéne menni,de anyu azt mondta hogy még szerdáig bekell szednem az utolsó antibiotikumot és még várunk utána pár napot.De ugyse fog elmúlni hisz már 3 napja szedem.Mikor meg azt mondom hogy anyu lehet bekéne menni a kórházba akkor egyből mert minek??beakarsz feküdni vagy mi? Most mit csináljak?
2011. jún. 13. 19:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Akkor éhes vagy de leírtam mély lélegzet és biztos hogy bajod van. Bocs hogy ezt mondom de ha anyád nem érti meg akkor nem normális. Egyébként szerintem mindig van ügyelet még Pünkösdkor is. De ha anyád nincs otthon akkor nem kell tudnia.
2011. jún. 13. 21:08
 22/51 anonim ***** válasza:
Ha vakbélgyulladás, akkor feküdj a hátadra, húzd fel a jobb térded a mellkasodig, ha akkor nagyon belehasít, akkor az. Hány éves vagy?
2011. jún. 13. 21:11
 23/51 A kérdező kommentje:
Felhívtam anyát.Azt mondta hogy most azonnal menjek az ügyeletre de én inkább megvárom őt.reggel 6-ig még kibírom nem akarok egyedül elmenni.Vettem be algopyrint anya azt mondta hogy vegyem be hátha jobb lesz.Szerintem este egy percet se fogok aludni,mert most nagyon megijedtem
2011. jún. 13. 21:12
 24/51 anonim ***** válasza:
Vakbélgyulladásra nem szabad fájdalomcsillapítót bevenni. Van szomszédotok? Kérd meg vigyen be az ügyeletre.
2011. jún. 13. 21:16
 25/51 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed de szerintem menj ügyeletre olyat is hallottam hogy valaki nagyon későn ment egy hónapig küzdöttek az életéért de például szétment a vénája a sok infúziótól egyébként túl élte.
2011. jún. 13. 21:16
 26/51 A kérdező kommentje:
Nem hasít bele semmi.De most kezd elmúlni.Nem tudom szerintem tele vagyok levegővel vagy nem tudom de percenként büfögök,mondjuk nem hiszem hogy ennek van köze hozzá.Felhívtam anyát azt mondta ha roszabb lessz akkor kénytelen kihívni az ügyeletet.
2011. jún. 13. 21:18
 27/51 anonim ***** válasza:
Írd majd meg mi lett és hogy mi volt pontosan ha meg tudod írni egy belátható időn belül de ha súlyos szövődmény van arról egyértelműen anyád tehet.
2011. jún. 13. 21:18
 28/51 anonim ***** válasza:
kezd elmúlni a bélfal átfúródása után csökken a fájdalom majd durvábban visszaerősödik 20:52 elolvastad?
2011. jún. 13. 21:19
 29/51 anonim ***** válasza:
tele vagyok levegővel = haspuffadás akár 20:52 ELOLVASNI!!!
2011. jún. 13. 21:21
 30/51 A kérdező kommentje:
Légyszi ne ijesztegessetek .Nagyon félek így is.
2011. jún. 13. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!