Voltam nőgyógyászaton, azt mondták meg van a nyálkahártya vastagodva lehet polyp és kórházba kell mennem. Milyen műtét ez és mennyi ideig kell bent lennem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 17:21
1/5 anonim válasza:
és miért nem kérdezted meg a dokitól!
Egyébként egy kb félórás rutin műtét,altatásban végzik,ha minden ok már másnap hazaengednek, vagy max rákövetkező nap.
2/5 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta reggel bemegyek este hazajövök. De egyik ismerősöm azt mondta neki is ezt mondta a beutaló doki de bent maradt két éjszakát. A kislányom meg még szopizik :(
2011. aug. 8. 19:32
3/5 anonim válasza:
Mivel nem életmentő műtét, nem lehet elhalasztani pár hónappal,mikorra már nem szopizik a pici?
Nem tudom,anyunak tavaly csinálták ezt,és őt másnap engedték haza,nem is mondtak neki korábbi időpontot, de volt olyan szobatársa, aki belázasodott és még maradt.
5/5 anonim válasza:
Én be nem mennék kh-ba, ha nincs normális uh-felvétel
Mi az, hogy "lehet, hogy polip"
Nem képesek megnézni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!