Hiszteroszkópos (méhtükrözés vagy méhüregtükrözés nem tudom melyik a helyes) műtétem lesz. Aki már átesett ilyenen milyen előkészületek voltak a műtét előtte, milyen volt után?
Ez mindig attol fugg, hogy milyen beavatkozas, s mekkora az, es kezelo orvostol is.
TEhat vannak olyan beavatkozasok, amiket nem vegeznek altatasban, de mar ha a beget keri, akkor elaltathatjak, itt mar attol fugg, hogy miben allapodtak meg az orvossal.
Ezert mas velemenyere nem lehet adni, mivel egyedi esetekrol van szo.
nekem volt!
választhattam, hogy altatásban vagy anélkül kérem-e. természetesen altatásban kértem :) ez azzal járt, hogy a műtét előtti és utáni éjszakát bent kellett tölteni (Baross u.). Semmi kellemetlenség nem volt, nem fájt semmi, utána sem. Annyi volt, amire nem számítottam, mert a doki nem mondta, hogy utána meglehetősen véreztem. vigyél betétet!!!
neked hol csinálják és miért?
Ne aggódj, minden rendben lesz!!!
második vagyok
nem, semmi nem fájt utána! ugyanolyan előkészületek voltak, mint egy rendes műtéthez (tüdő szűrő, ekg, vérvétel). Igen, a Baross utcában én eddig mindig saját lábon mentem a műtőbe (3 műtétem volt ott). Hát, kb. olyan mint egy vizsgáló, de azért mégiscsak egy műtő... sok gép, műszerek, lámpák, nővérek, orvosok
ott még megkérdezik a neved, meg azt hogy milyen műtét lesz rád teszik az ekg-t és már altatnak is.
nem sok mindenre fogsz emlékezni. legalábbis én alig emlékszem, hoyg mit poénkodtunk a műtősökkel, akik amúgy tök jó fejek és próbálják oldani a hangulatot.
Neked hol lesz és miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!