Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya nem akar kórházba vinni?

Anya nem akar kórházba vinni?

Figyelt kérdés
Csütörtökön voltam nőgyógyásznál,jobb alhasi fájdalmakkal.Nem tudjapontosan mi bajom van.Azt mondta hogy jegeljem a hasam meg kaptam antibiotikumot,majd ha felerősödik a fájdalom akkor azonnal menjünk vissza a kórházba és akkor bent fognak kivizsgáláson..Jegelgetem már 4 napja,meg szedem az antibiotikumot,de nem használ.Nem erősödött fel,ugyanolyan maradt.Lehet vissza kéne menni,de anyu azt mondta hogy még szerdáig bekell szednem az utolsó antibiotikumot és még várunk utána pár napot.De ugyse fog elmúlni hisz már 3 napja szedem.Mikor meg azt mondom hogy anyu lehet bekéne menni a kórházba akkor egyből mert minek??beakarsz feküdni vagy mi? Most mit csináljak?
2011. jún. 13. 19:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetünk főleg nem többes számban csak én írok 20:52 a legtöbbet én írom csak érveket akarok adni hogy menj orvoshoz azért olvasd el amit írtam (20:52)
2011. jún. 13. 21:24
 32/51 anonim ***** válasza:
Na hogy szeretnéd hogy felvágjanak? ha minél kevesebbet akarsz menj orvoshoz
2011. jún. 13. 21:33
 33/51 A kérdező kommentje:
Enni ehetek?Hátha attól fájt
2011. jún. 13. 21:39
 34/51 anonim ***** válasza:
nem gondolom hogy attól fáj de az evés hátráltatja a beavatkozásokat kérdés mikor mész orvoshoz
2011. jún. 13. 21:41
 35/51 anonim ***** válasza:
Éhesnek érzed magad? Hány éves vagy?
2011. jún. 13. 21:50
 36/51 A kérdező kommentje:
15 vagyok.De most jól érzem magam elmúlt.De annyira fájt ma hogy holnap délelőtt irány az orvos
2011. jún. 13. 21:53
 37/51 anonim ***** válasza:
Na jó van ha újra elkezd fájni akkor nagy valószínűséggel előrehaladott vakbélgyulladás. Időtől függetlenül azonnal ORVOS!!!!! Ha így is van akkor viszont műtét azonnal. Aztán írd meg hogy mi volt minden esetben. 20:52 vagyok (L/23) :D
2011. jún. 13. 21:58
 38/51 anonim ***** válasza:

Nekem volt vakbél gyulladásom. Ami még gyanús lehet a vándorló fájdalom, és a hányás, meg feszes nyomásra érzékeny hasfal.

Figyelj ha jobban vagy azért nem árt megnézetni. Lehetett csak egy durva szélgörcs, de a vakbélgyulladással nem jó viccelni. (nekem egy csütörtök este kezdett fájni, és pénteken délután már mentő vitt be perforált vakbéllel :S)

2011. jún. 14. 06:13
 39/51 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de anyukádnak nem való gyerek. A jobb oldali hasfájás lehet vakbél gyulladás, vagy perforáció tünete, ami ÉLETVESZÉLYES!!!! Minél hamarabb orvoshoz kell jutnod!!!!
2011. jún. 14. 06:41
 40/51 anonim válasza:
Van valami hír? Most olvastam... Ez NEM NORMÁLIS!
2011. jún. 14. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!