Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van? Mit csináljak?...

Miért van? Mit csináljak? Elegem van 12/L.

Figyelt kérdés

Az a gondom, hogy az egész testem tiszta szőr.A lábamon erős fekete, nagy szőrszálak vannak.Nem tudok felvenni egy rövidnadrágot mert mindenki csúfol.Anyukám nem engedi, hogy szőrtelenítsek!Még a fülem alatt is tiszta szőr.A hónaljam egy dzsungel!Anyumtól örököltem.Mihetnék ezellen hogy ne legyek szőrös??

Egy elkeseredett lány:((

2011. jún. 3. 19:27
1 2
 11/11 Minii Vikii ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbáld meggyőzni anyudat, hogy szőrteleníts! Az én anyukám is ilyen volt és én persze rögtön felháborodtam ( persze én nem voltam ennyire szőrös, ne haragudj ) csak a lábamat szerettem volna szőrteleníteni úgy egy éve, aztán megbeszéltük és beleegyezett.

Szerintem próbáld meg! Amúgy meg ha nem engedi, akkor csináld úgy, hogy ne tudjon róla. Amiről nem tud, az nem fáj. :)

2011. jún. 4. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!