Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SEGÍTSETEK ELEGEM VAN, már...

SEGÍTSETEK ELEGEM VAN, már nem tudom mit csináljak magammal. Mitől van az hogy szinte mindíg van, vagy hüvelygombám vagy fel vagyok fázva?

Figyelt kérdés

Intim mosót is használok (femagine vagy lactacyd femina)

Igyekszem vígyázni nehogy felfázzak,de ha az nem akkor a gomba jön elő :( SEGÍTSETEK ELEGEM VAN, mit tegyek hogy ne legyen soha egyik bajom se?

2010. szept. 5. 07:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Pont az a baj hogy ezeket az intim mosakodokat használod.

biztos vagy benne hogy az tényleg gomba? minden egyes alkalommal megnézeted dokival? mert lehet kenegeted magadat és pont azért van ennyi bajod mert félre kezeled magadat.

nekem volt olyan hogy az egyik hosszantartó kapcsolatom messze élt tölem és havi egyszer találkoztunk, ezek után mindig felfázásos tünetem volt de erösek. aztán elmentem dokihoz, mire azt állapította meg hogy nem vagyok hozzá szokva a páromhoz, és ezért van hogy minden alkalom után ez a tünet.

megoldás hogy sürübben legyünk együtt vagy gumit használjunk.

2010. szept. 5. 07:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Nem hiszem hogy az intim mosakodóktól lenne hiszem csak nemrég kezdtem el használni.Párommal hétvégente vagyunk együtt péntek szombat.Nem vizsgáltattam ki magam de a canesten combi mindig elmulasztotta és sokáig elő sem jött.

2010. szept. 5. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Jobb ha a puncidat csak sima meleg vízzel mosod. De orvoshoz mindenképpen menj el! Öltözz úgy, hogy ne legyen kint a derekad és a pocid hűvös időben.
2010. szept. 5. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
De bizony az intim mosakodó is az oka!Én is használtam,és minden bajom volt tőle,de ha megkérdezel egy orvost elfogja mondani,miért nem ajánlott.Aztán használtam ezeket az intim tusfürdőket(dove,lactacyd),azokól is állandóan viszkettem aztán kiderült hogy tej van benne amire allergiás vagyok.Amióta nem használom ezeket semmi bajom.
2010. szept. 5. 08:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Elöször is az intim lemosókat ne használd, mert igen ártalmasak. Másodszir a Canesten kombi csak arra jó, hogy igen ellenálló gombákat tenyéssz ki magadon, amit utána jóformán nem lehet eltüntetni - ugyanis szépen hozzászoknak.

Ha bajod van, akkor menj orvoshoz, hogy megállapitsa, goba vagy más okozza a tüneteidet, ezen belül pontosan milyen fajta - és arra adjon megfelelö szert.

(Egyébként a legtöbb fertözést a Canesten nem szünteti meg, csak kicsit lelassitja, mivel már megszokták a gombák.).

2010. szept. 5. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként a menstruáció pont arra szolgál hogy tisztitja a szervezeted(öntisztítás),nincs szükség ilyen intim mosakodó hülyeségekre.Szerinted a nagymamád használt ilyeneket?Régen sem voltak ilyenek,még is tudtak nélkülük élni.
2010. szept. 5. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!