Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már nagyon elegem van! Ez...

Már nagyon elegem van! Ez meddig fog így menni?

Figyelt kérdés
Pontosan június elsején jött meg 4 órakor. (ebben az évben) Hat napig tartott. Aztán július elsején megint megjött 4 órakor. Akkor is hat napig tart és rá 4-5 napra megint megjött. Nem számoltam hány napig tartott, de nem tiszta vér volt, hanem barnás vér. Aztán ma megint megjött, amiből már nagyon elegem van! Most akkor hány naponta jön meg. Tudom, hogy 25-30 napra tehető, de ez idegtépő. Nem is ez a legnagyobb bajom, mert nem baj, ha megvan, csakhogy én járok edzésre, ami 4-kor kezdődik (!!!) és így nincs nagy kedvem hozzá. A gond, hogy némelyik betét elég hangosan zörög járás, vagy akár futás közben. Mit tegyek? Tampont nem akarok használni.
2010. júl. 29. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
A nem müanyag alapú betétek nem "zörögnek".
2010. júl. 29. 20:35
 2/6 A kérdező kommentje:
:D nekem az always zörög és a libresse nem... ja meg talán a Jessa sem
2010. júl. 29. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
még egy dologból elegem van! az edzőm elég idegesítő természetű, ha nem megyek edzésre, akkor utána kérdezősködik. mit mondjak neki, ha amiatt nem megyek? egyébként meg mit érdekli? nem az ő dolga.... hülye férfiak...:@:@:@
2010. júl. 29. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
az Aldiban lehet kapni jó betétet. rózsaszín a csomagolása. én szeretem mert teljesen hangtalan. igaz kicsit más a színe a vérnek rajta mert nem olyan mint az Always.
2010. júl. 29. 20:45
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Hány éves vagy? Régóta menstruálsz és eddig nem volt ilyen? Szerintem felkereshetnéd az orvosodat,mert nem jó,hogy ilyen rendszertelen vagyis,hogy szinte állandóan megvan.

A betétre pedig már kaptál tippeket! :)

2010. júl. 29. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
13 vagyok és írtam hogy ebben az évben jött meg június 1-jén...
2010. júl. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!