Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Annyira elegem van már! (? )

Annyira elegem van már! (? )

Figyelt kérdés
8 hónapja nem szeretkeztünk már párommal, mert fáj a szex. Röviden annyit, hogy 4 hónapig kezeltek állítólagos fertőzéssel ami később kiderült hogy nem is az volt. Majd 4 hónapja próbálják visszaállítani a félrekezelésem miatti kihalt hüvelyflórámat. Eddig sikertelenül, és így már 8 hónapja nem tudunk együtt lenni. Mert vagy a kúp volt bennem vagy pedig rohadtul fáj, és erre csak a vállukat vonogatják és adják a sok sz.r gyógyszert, de nem segít. Mit tehetnék? Valaki volt már ilyen helyzetben? 24L
2011. ápr. 26. 16:43
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sajnállak... remélem rendbe jössz és legalább kiderült hogy a barátod szeret és kitart melletted...
2011. ápr. 26. 16:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem keress fel,még egy dokit.
2011. ápr. 26. 16:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen a kapcsolatunkat eléggé próbára tettem, és bár tudtam hogy mellettem marad, azért jóérzés hogy tényleg :)

És ez már az 5. doki...

2011. ápr. 26. 17:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Elárulnád hogy milyen gyógyszereket szedsz, és szedtél régebben? És mivel kezeltek félre?

Nem tudom miket próbáltál már a helyreállításért, de 4 hónap elég sok idő, gondolom nem egy bogyón / kúpon akármin vagy túl.

A helyedben lehet elhagynék mindent, mert már ki tudja mi mennyit használ és mennyit árt, amit oda kensz, öblítesz, akármi, semmi sem természetes.

2011. ápr. 26. 17:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja,még annyi hogy mikor nekem egyszer volt egy fertőzésem (szerencsére nem ennyire makacs), nagyon jót tett hogy jobb minőségű fehérneműket hordtam, és ha tehettem, itthon nem is hordtam bugyit, csak magam alá terítettem egy jól kifertőtlenített és csak erre a célra használt, gyakran mosott törölközőt. Kamillás borogatás is nagyon sokat segít.
2011. ápr. 26. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg a Gyno-Pevaryl-t próbáld ki, vagy már túl vagy rajta?
2011. ápr. 26. 17:19
 7/11 anonim ***** válasza:
A hüvelyflóra visszaállítására a szobatársamnak egyszer azt mondta a nőgyógyász, hogy irrigáljon kefírrel... Mindenesetre a kefírben szerintem több a laktobacilus mint a pezsgőtabis irrigálócuccokban.. Próba-cseresznye alapon megérné kipróbálni... Én is kipróbáltam és bejött..Habár nrm volt tök guszta, azóta nem is eszek kefírt.. :)
2011. ápr. 27. 00:33
 8/11 A kérdező kommentje:

Először kezeltek cns-el, majd visszamentem mert nem múlt a tünet (folyás égő érzés, fájdalmas szex), aztán adtak klion d-t, majd megint visszamentem, majd megint adtak cns-t, majd megint visszamentem. Eközben kétszer volt már kenetvételem, eredménye negatív. Nem baj adta rá a cns-t. Kaptam még gynoflort, gynazolt, lomexint. Természetesen párom is legalább ennyire ki lett kezelve. Ez idő alatt voltam magándokinál is, ő sem segített. Addigra már túl voltam 4 nőgyógyászon. Majd települést váltottam mert elegem lett. Ott megnéztek és közölték velem ugye 4 hónap után, hogy kihalt a hüvelyflórám. Semmi bajom nincs csak nincs hüvelyflórám azért vannak, voltak a tüneteim azért volt minden negatív. Majd 4 hónapja ezt próbáljuk helyreállítani, többb mint egy hónapig használtam vitagyn c-t, majd ovestin krémet, megint több mint egyhónapig, majd legutóbb, gynoflort. Ezek után szintén nem javult semmi, a szex iszonyatos (mert néha azért teszünk egy próbát, de annyi is), folyás ugyan úgy van. Időpontot pedig csak 1 hét múlvára tudtam kérni, de már semmi reményem nincs hogy ezt valaha rendbe tudják hozni.

Az irrigálást az egyik doki javasolja a másik nem. Próbáltam tejsav oldattal, de abbahagytam. Félek több kárt okoz belülről mosni.

Már a fehérnemű táramat is lecseréltem, minden pamut nem tanga.

2011. ápr. 27. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:
használ síkósítót
2011. ápr. 27. 19:06
 10/11 anonim ***** válasza:
használj síkosítót
2011. ápr. 27. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!