Annyira elegem van már! (? )
Igen a kapcsolatunkat eléggé próbára tettem, és bár tudtam hogy mellettem marad, azért jóérzés hogy tényleg :)
És ez már az 5. doki...
Elárulnád hogy milyen gyógyszereket szedsz, és szedtél régebben? És mivel kezeltek félre?
Nem tudom miket próbáltál már a helyreállításért, de 4 hónap elég sok idő, gondolom nem egy bogyón / kúpon akármin vagy túl.
A helyedben lehet elhagynék mindent, mert már ki tudja mi mennyit használ és mennyit árt, amit oda kensz, öblítesz, akármi, semmi sem természetes.
Először kezeltek cns-el, majd visszamentem mert nem múlt a tünet (folyás égő érzés, fájdalmas szex), aztán adtak klion d-t, majd megint visszamentem, majd megint adtak cns-t, majd megint visszamentem. Eközben kétszer volt már kenetvételem, eredménye negatív. Nem baj adta rá a cns-t. Kaptam még gynoflort, gynazolt, lomexint. Természetesen párom is legalább ennyire ki lett kezelve. Ez idő alatt voltam magándokinál is, ő sem segített. Addigra már túl voltam 4 nőgyógyászon. Majd települést váltottam mert elegem lett. Ott megnéztek és közölték velem ugye 4 hónap után, hogy kihalt a hüvelyflórám. Semmi bajom nincs csak nincs hüvelyflórám azért vannak, voltak a tüneteim azért volt minden negatív. Majd 4 hónapja ezt próbáljuk helyreállítani, többb mint egy hónapig használtam vitagyn c-t, majd ovestin krémet, megint több mint egyhónapig, majd legutóbb, gynoflort. Ezek után szintén nem javult semmi, a szex iszonyatos (mert néha azért teszünk egy próbát, de annyi is), folyás ugyan úgy van. Időpontot pedig csak 1 hét múlvára tudtam kérni, de már semmi reményem nincs hogy ezt valaha rendbe tudják hozni.
Az irrigálást az egyik doki javasolja a másik nem. Próbáltam tejsav oldattal, de abbahagytam. Félek több kárt okoz belülről mosni.
Már a fehérnemű táramat is lecseréltem, minden pamut nem tanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!