Az a gondom, hogy az egész testem tiszta szőr.A lábamon erős fekete, nagy szőrszálak vannak.Nem tudok felvenni egy rövidnadrágot mert mindenki csúfol.Anyukám nem engedi, hogy szőrtelenítsek!Még a fülem alatt is tiszta szőr.A hónaljam egy dzsungel!Anyumtól örököltem.Mihetnék ezellen hogy ne legyek szőrös??
Győzd meg anyudat h engedje, mondd meg neki h ez neked mennyire rossz, és muszáj tenned valamit, mert nem akarsz így utcára menni.
2011. jún. 3. 19:32
2/11 anonim válasza:
Végleges lézeres szőrtelenítés. (elég drága)
2011. jún. 3. 19:33
3/11 anonim válasza:
Nem értem a szülőket... miért tesznek keresztbe saját gyereküknek? Most miért lesz nekik jó, hogy a lányukat csúfolják, és végül önbizalomhiányos lesz, és csodálkoznak majd utána, hogy magányos, befeléforduló lesz stb. stb. Fofadjunk még abban a tévhitben vannak, hogy ha vki leborotválja, attól erősödik a szőr. Mond meg neki, hogy ez egy oltári nagy baromság.
2011. jún. 3. 19:36
4/11 valakiakitnemismersz válasza:
Már elnézést hogy ezt mondom de az anyukád kissé "hülye" te lány vagy nektek természetes hogy szőrtelenítettek mert valljuk be egy lánynál főleg ha fiatal mint a te esetedben nem éppen vonzó és praktikus az ilyen extrém szőrzet főleg ahogy mondod a hónaljadon is található bőségesen.Ha kell ezt az írást amit írtam mutasd meg anyukádnak :) 14/f
2011. jún. 3. 19:37
5/11 anonim válasza:
Ennyi idősen szcsére nekem nm volt gond ezzel, meg nm is szóltak bele, viszont barátnőmnek apja nem engedte, de ő nm törödve ezzel borotválni kezdte, aztán nm tudott mit tenni apja elfogadta.. jó rég volt, csak így beugrott, mien jó is volt akkor...
Habár lehet, nálad nm válna be, beszélj Vele!
2011. jún. 3. 19:39
6/11 anonim válasza:
"Fofadjunk még abban a tévhitben vannak, hogy ha vki leborotválja, attól erősödik a szőr. Mond meg neki, hogy ez egy oltári nagy baromság." már megbocsáss tapasztalatból tudom, h így van!
Utolsó oké az igaz hogy erősödik a szőrzet de mégse szaladgálhat egy kislány már elnézést a kifejezésért csubakka-ként :D
2011. jún. 3. 19:45
8/11 anonim válasza:
Tévedsz!!! Nem lesz erősebb csak ami kibújik borotválkozás után szőrszál vastagabbnak tűnik, mert nincs elkopva a vége, ha x ideig nem borotválod megkopik a súrlódástól, ennyi.
2011. jún. 3. 19:46
9/11 anonim válasza:
Próbálj a zsebpénzedből félrerakni egy csomag borotvára, az eldobható nem drága:) ezt használhatod a hónaljadra ill. a bikinivonalhoz, sőt a lábadra is.
Vagy, a lábadra használj gyantacsíkot, a Tescoban ez is jó áron van, akkor akár 1 hónapig is sima lesz a lábad.
2011. jún. 4. 06:46
10/11 anonim válasza:
Menj endokrinológushoz, mert lehet, hogy valami hormonproblémád van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!