Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon félek a menstruálástól!...

Nagyon félek a menstruálástól! MIKOR JÖN MEG A MENSTRUÁLÁS (úgy általában, mert tudom hogy mindenkinek máskor)? Egyébként milyen érzés? És melyik BETÉT A LEGJOBB? (mert az tuti hogy nem fogok tampont használni) :-/

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 11:57
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy te hány éves vagy de nekem alig fájt még mielőtt nem szexeltem,most hogy a párommal szexuális életünk van menstruációkor nagyon görcsölök nem jó se hogy ha sétálok az a baj ha fekszek az a baj stb.... 2-3 gyógyszer kell mire kiáll de abból is csak az ALGOFLEX-M hat..... És ha te görcsölsz akkor nem igen ajánlom a tampont csak inkább a 3-4. Napon amikor már nem görcsölsz mert így is meg feszül a hasad nem hogy még a tampi is feszítse....... Betétbe a libreesst ajánlom és az always-t és a bellát.... Tamponba az ob-t meg a naturellat de tampiból nekem mind ugyon olyan leginkább....
2016. ápr. 10. 23:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Huh ekég régi kérdés. Mivel én még nem menstruálok ezért anyukámat kérdeztem meg milyen érzés. Anyának nagyon szokott görcsölni a hasa,és ő nem érzi hogy csöpög mert ugye ő tampont használ,és egyépként én egyik nap azt hittem meg fog jönni annyira fájt a hasam ezért betettem egy Libresse betétet,eléggé hogy is mondjam kényelmes mert nem nyom meg nem is éreztem hogy ott van. Szóval én a Libresset ajánlom meg az Always ultra night-ot(az Alwayst anya ajánlja)
2018. aug. 6. 19:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Megint nem aktuális választ adok de SHEMMI BHAAAJ

Milyen érzés?

• a nem menstruáló lányok többsége nagyon kíváncsi rá

A válasz egyszerű: nem kellemes az én esetemben érzem ahogy folyik ki belőlem és kellemetlen tud lenni

Én az Always-t ajánlom abbol tapasztald ki milyen kell!

Ha görcsölsz vegyél be görcs oldót vagy No-spa-t vagy Algoflex-M et

2020. jan. 18. 13:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem 16 eves korom fele jptt meg, pedig hirtelen 13 eves koromra lettem nagylanyos.

Hosszas tapasztalat, hogy pont nem a minel szuperebbnek reklamozott betetek a jok.

Az Always marka baromi muanyag, befulled.

Minden szupervekony betet olyan merev, hogy hiaba nedvszivo, olyan, mintha egy boritek lenne a bugyimban.

Szarnyas betet jo, de a vastagabb a jo. Egyaltalan nem latszik, es puhabb.

A nagy trukk pedig, egyaltalan nem sporolas miatt, hanem mikor a tampontol eltiltottak a kovetkezo. Veceben ha a beteted tetejere ketto level osszehajtogatott vecepapirt teszel, esetleg papirzsebkendot!!

Egyreszt vecebe be lehet utana dobni. Frissen tartja a betetet, mert ez mindig csereled. De legfokepp, itatospapirkent mukodik es a betet folott jo tudni, hogy meg ugy hozzad er, nem lesz baleset.

2020. jan. 24. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!