Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon félek a menstruálástól!...

Nagyon félek a menstruálástól! MIKOR JÖN MEG A MENSTRUÁLÁS (úgy általában, mert tudom hogy mindenkinek máskor)? Egyébként milyen érzés? És melyik BETÉT A LEGJOBB? (mert az tuti hogy nem fogok tampont használni) :-/

Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 11:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 12 évesen jött meg. Viszont én nagyon görcsölök ilyenkor valamikor az ágyból sem tudok felkelni. Inkább a tampont szeretem, mert sokkal tisztábbnak érzi magát az ember tőle mint ha betéttel, az félrecsúszhat, ráadásul összeken mindent... Ja és ob-t használok, az a legjobb tamponból. De hány éves vagy?
2011. ápr. 25. 18:57
 12/24 A kérdező kommentje:
ÍRTÓRA KÖSZÖNÖM A VÁLASZOTOKAT!!! :-)
2011. ápr. 29. 19:07
 13/24 A kérdező kommentje:
óóóh és nagyon de nagyon soványvagyok!
2011. ápr. 29. 19:10
 14/24 A kérdező kommentje:
noss bocsika de akorom nemnagyon szeretném elárulni!
2011. ápr. 29. 19:16
 15/24 A kérdező kommentje:
NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK! EZÉRT A SOK-SOK VÁLASZÉRT EZERNYI HÁLA! (köszi a bíztatást és a támogatást)
2011. jún. 5. 11:56
 16/24 anonim ***** válasza:

Nekem 12 évesen jött meg, én is sírtam, hogy most már minden hónapban ez lesz, meg akkor hogy fogok tudni strandolni stb...

Hiába tudtam, hogy természetes, úgy éreztem, hogy csak egy nyűg lesz egész felnőtt életemben.

Meg fogod szokni, nem egy nagy szám az egész.

Úgyhogy nyugodj meg!

2011. jún. 6. 12:44
 17/24 anonim ***** válasza:
A szárnyasbetét a legpraktikusabb. Egy doboz görcsoldó sem árt, ha abba a szerencsés 10-15%-ba tartoznál, akinek megfájdul a hasa.
2011. jún. 6. 15:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem 10 évesen jött meg :D Hát kicsit sokkoló volt, mert azt hittem hogy beszartam, mert kicsit barnás volt xD de utána megmutattam anyukámnak, és elmondta hogy miez.. Utána már nem is idegesített annyira :) Ez a legjobb betét véleményem szerint:

[link]

2011. jún. 6. 15:30
 19/24 Aida92 válasza:
nekem 12 évesen jött meg először. első 2-3 hónapban még szerencsém volt, akkor még nem volt olyan erős. sajnos azóta már naaagyon erős :/ am nem kell tőle félni. elég szar érzés (főleg amikor érzed h csöpög, fujj). nekem nem nagyon szokott fájni a hasam, néha egy nagyon kicsit de csak pár percig tart. de pl. legjobb barátnőmnek rohadtul görcsöl, van olyan hogy nem is meg suliba 2-3 napig. az érdekes hogy neki nem olyan erős csak a hasa fáj nagyon. szóval kinek hogy. ja és always éjszakai a legjobb, felfog mindent. mondjuk ha nagyon erősen vérzel dupla betétet is berakhatsz. tampont én sem használok, csak ha strandra megyek nyáron. :)
2013. jan. 28. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:

nekem 12 évesen jött meg, és nagyon agresszív voltam egy nappal előtte, lepofoztam egy fiút.

Ezek a premens tünetek azóta is megvannak.

Mivel ez régen volt, még betétek sem voltak, csak vatta, Hogy én azzal mit szenvedtem ....

2015. júl. 14. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!